Caddeİçimizi dökmeye geliyoruz!

İçimizi dökmeye geliyoruz!

26.11.2017 - 14:45 | Son Güncellenme:

Yabancı Sahne, kuruluşunun 6’ncı yılını Dostoyevski’nin yarım kalan eseri ‘Netoçka Nezvanova’ ile kutladı.

İçimizi dökmeye geliyoruz

Suç ve Ceza’, ‘Beyaz Geceler’ ve ‘4:48 Psikoz’ gibi önemli oyunları sahneleyen Yabancı Sahne, yeni oyununun galasını KATS Sahne’de yaptı. Oyunun yönetmenliğini Deniz Hamzaoğlu üstlenirken, oyunda, ‘İçerde’ ve 'Çukur' dizilerinde oyuncu koçluğu da yapan Gülay Say ile Zafer Altun rol aldı. Ekibi, bu önemli gecede ünlü oyuncu arkadaşları yalnız bırakmadı. Netoçka'yı canlandıran Say, “Yeni sezonda bu yolu Netoçka’yla beraber yürüyoruz. Onunla çok şey paylaştık ve içimizi dökmeye geliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Ülkemize yeni bir tiyatro metni kazandırmış olmanın da mutluluğunu yaşadığını belirten oyunun dramaturgu ve yönetmeni Hamzaoğlu da "200 yıl önce uygulanan erksel baskının modern dünyada da aynı güçte olması, yöneten ve yönetilen olgusunun çağlar değişse de hiç değişmediğinin en iyi göstergesi sanırım” yorumunu yaptı.

Dostoyevski’nin diğer eserlerinin gölgesinde kalmış olan ‘Netoçka Nezvanova’, küçük bir kız çocuğunun, çocukluktan ergenliğe geçiş sürecinde hayatı ve kendisini tanıma macerasını, yaşadığı büyük trajedilerden, sevgi ve dostluğa tutunarak sıyrılma çabasını anlatıyor. Büyük yazarın, tamamlanmamış tek eseri olan oyun, Türkiye'de ilk defa Yabancı Sahne'nin yorumuyla 2017-2018 sezonunda seyirciyle buluşuyor.

KEŞFETYENİ
Sinirlerine hakim olamadı! Seyircisine sert tepki gösterdi
Sinirlerine hakim olamadı! Seyircisine sert tepki gösterdi

Cadde | 20.04.2025 - 10:29

'Çalkala', 'Pırlanta', 'Nazar', 'Ders Olsun', 'İntikam', 'Gölge' gibi şarkılarıyla hafızalara kazınan şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz akşam Nevşehir'de sahne aldı. Mekanda sigara içenlere tepki gösteren ünlü şarkıcının o halleri gündem oldu.