CaddeHayranlarını sevindiren haber! Aslı Enver'in yeni partneri belli oldu

Hayranlarını sevindiren haber! Aslı Enver'in yeni partneri belli oldu

08.08.2024 - 13:08 | Son Güncellenme:

2022 yılında Berkin Gökbudak ile hayatını birleştiren ve bu evliliğinden Elay adını verdikleri çocuklarını kucağına alan Aslı Enver, ekranlara geri dönüyor. Ünlü ismin yeni projesindeki partneri belli oldu!

Hayranlarını sevindiren haber Aslı Enverin yeni partneri belli oldu

Aslı Enver, geçtiğimiz kasım ayında iş insanı Berkin Gökbudak ile sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. Nikâhtan sonra Enver’in iki aylık hamile olduğu ortaya çıkmış; oyuncunun, rol alacağı diziyi hamileliği sebebiyle bırakmak zorunda kaldığı öğrenilmişti.

Haberin Devamı

Aslı Enver-Berkin Gökbudak çiftinden müjdeli haber 4 Temmuz'da gelmiş; ikili sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen kızlarına Elay adını vermişti.

"ÇOK UZAK KALACAĞIMI DÜŞÜNMÜYORUM"

Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da eşiyle bir mekandan çıkarken görüntülenen isim, sevenlerine ekranlara döneceğinin müjdesini vermişti. Enver, şu ifadeleri kullanmıştı:

Çok uzak kalacağımı düşünmüyorum, yeni projeler var ve değerlendiriyorum, okuyorum.

YENİ PROJESİ NETLEŞTİ

Uzun zamandır bir projede yer alamayan taze anne olan Aslı Enver, dijital bir platformda yayınlanacak olan 'Kuşatma' dizisiyle izleyici karşısına geçecek.

PARTNERİ BAKIN KİM...

'Kuşatma' adlı dizide Nihal karakterini canlandıracak olan Enver için 'Osman' karakterini canlandıracak erkek oyuncu da bulundu. Televizyon Dünyası'ndaki habere göre; Aslı Enver'in Kuşatma dizisinde partnerinin Engin Akyürek oldu.

Haberin Devamı