CaddeHadise ile anılıyordu! Okan Buruk, eski eşi Nihan Akkuş ile sarmaş dolaş kutlama yaptı

Hadise ile anılıyordu! Okan Buruk, eski eşi Nihan Akkuş ile sarmaş dolaş kutlama yaptı

20.08.2024 - 10:48 | Son Güncellenme:

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve Nihan Akkuş'un 17 yıllık evlilikleri kısa süre önce bitmişti. Buruk'un adı Hadise ile aşk dedikodularına karışmıştı. Teknik Direktör, bu iddiaların ardından eski eşi Nihan Akkuş'un doğum günü partisinde görüntülendi.

Hadise ile anılıyordu Okan Buruk, eski eşi Nihan Akkuş ile sarmaş dolaş kutlama yaptı

Okan Buruk ile eşi Nihan Akkuş, 2007 yılında dünyaevine girmiş, 2009'da Ali Yiğit adını verdikleri oğullarının doğumu ile anne ve baba olma mutluluğu yaşamıştı.

Haberin Devamı

Özel hayatlarını kameralardan uzak yaşamayı tercih eden ünlü çift, geçtiğimiz şubat ayında sürpriz şekilde evliliklerine nokta koymuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un şarkıcı Hadise ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. İkilinin geçtiğimiz günlerde katıldığı bir partide baş başa sohbet etmesinin, aşk haberlerinin çıkmasına sebep olduğu söylenmişti.

Gündem olan 'ilişki' iddialarının ardından Buruk ile Hadise'nin birlikte olmadığı ve sadece sohbet ettiği söylenirken; şarkıcının gerçek sevgilisinin yabancı bir yönetmen olduğu konuşulmuştu.

O İDDİA ŞAŞIRTTI!

Okan Buruk son olarak, 17 yıllık eski eşi Nihan Akkuş'un doğum günü partisine katıldı. Eski eşlerin sarmaş dolaş halleri ise dikkatlerden kaçmadı.

Haberin Devamı

6 ay önce boşanan çiftin yeniden evleneceği iddia edildi. Buruk ve Akkuş, konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmadı.

Hadise ile anılıyordu Okan Buruk, eski eşi Nihan Akkuş ile sarmaş dolaş kutlama yaptı

Yazarlar