CaddeGonca Vuslateri kızı Asya'nın yüzünü ilk kez gösterdi!

Gonca Vuslateri kızı Asya'nın yüzünü ilk kez gösterdi!

13.09.2024 - 08:52 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz nisan ayında ilk kez anne olma sevincini yaşayan Gonca Vuslateri (38) kızı Asya'yı, Müjdat Gezen (80) ile tanıştırmaya götürdü. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Asya'nın yüzünü de ilk kez gösterdi.

Gonca Vuslateri kızı Asyanın yüzünü ilk kez gösterdi

Mart 2024'te bir süredir aşk yaşadığı Levent Bey ile nikâh masasına oturan Gonca Vuslateri, 26 Nisan tarihinde kızı Asya'yı kucağına aldı.

Haberin Devamı

'Canım Ailem', 'Küçük Sırlar', 'Yalan Dünya', 'Anne' ve 'Hedefim Sensin' gibi yapımlarda yer alan Gonca Vuslateri, son zamanlarda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündem oluyor. 

YÜZÜNÜ GÖSTERMEMİŞTİ

Vuslateri, kızıyla birlikte çekildiği yeni pozlarını Instagram'da paylaşmıştı. Oyuncu, bebeğinin yüzünü kalp emojisiyle kapatmayı tercih etmişti.

İLK KEZ PAYLAŞTI!

Vuslateri, kızı Asya'yı aldı ve usta sanatçı Müjdat Gezen'in yanına gitti. Sosyal medyadan paylaşım yapan ünlü isim, ilk kez kızının yüzünü gösterdi.

38 yaşındaki oyuncuya takipçilerinden: "Ay maşallah aynı Gonca", "Poğaça niyetine yiyor musunuz bu tatlı kızı?", "Poğaça yanaklar" şeklinde yorumlar geldi.

Gonca Vuslateri kızı Asyanın yüzünü ilk kez gösterdi