CaddeGizem Güneş'in set anısı! 'Tuvalet karavanını üzerime kilitlediler'

Gizem Güneş'in set anısı! 'Tuvalet karavanını üzerime kilitlediler'

10.08.2024 - 15:29 | Son Güncellenme:

'Kanatsız Kuşlar', 'Kuzey Yıldızı', 'Adı Sevgi' ve 'Şebeke' gibi projelerde kamera karşısına geçen genç oyuncu Gizem Güneş, tatil rotalarını ve sette unutamadığı bir anısını anlattı.

Gizem Güneşin set anısı Tuvalet karavanını üzerime kilitlediler

Gizem Güneş, MAG dergisinin ağustos sayısına konuk oldu. 28 yaşındaki oyuncu, rol aldığı bir projenin setinde paydos verdikleri anda başına gelen ilginç olayı paylaştı.

Haberin Devamı

"KARAVANDA BAĞIRMAYA BAŞLADIM"

Tuvalet karavanına gitmiştim. Sanırım beni gitti sandılar ve üzerime karavanı kilitlediler. Bir baktım hareket ediyoruz! Yanıma telefonumu da almamışım, bağırmaya başladım. Dışarıda ekipten birkaç kişi sesimi duymuş. O şekilde karavanı durdurup, beni çıkarmışlardı.

Gizem Güneşin set anısı Tuvalet karavanını üzerime kilitlediler

"FAVORİM KUZEY EGE"

Bu yazın başında iki kere Mısır’a gittiğini ve oranın mistik havasını çok sevdiğini dile getiren Gizem Güneş, "Yazın çoğunu yazlıkta ailemle geçiriyorum ama ufukta bir İtalya planım da var. Yaz tatili olarak açıkçası favorim Kuzey Ege. Yazlığım da orada zaten. Kuzey Ege, Kaz Dağları bana hep huzur vermiştir. Havasını ve denizini çok seviyorum, yenilendiğimi hissediyorum. Yurt dışı için daha çok kültürel tatilleri, gittiğim yerin tarihini ve kültürünü tanıyabildiğim gezileri seviyorum. Yurt dışında gittiğim favori yerim de Ürdün, Petra oldu. Bence herkes orayı görmeli” açıklamasını yaptı.

Gizem Güneşin set anısı Tuvalet karavanını üzerime kilitlediler

"HER AN BİR SÜRPRİZ YAPABİLİRİM"

Yeni projelerinden de bahseden ünlü isim, "Projem henüz çok yeni bitti. O yüzden şu an biraz dinlenme ve yenilenme sürecindeyim. Fakat çalışmayı ve meşgul olmayı da çok sevdiğim için bu süreyi çok da uzatmak istemiyorum. Her an yeni bir sürprizle karşınıza çıkabilirim" ifadelerini kullandı.

Yazarlar