Cadde Ebru Şallı 18 yaşındaki oğlu Beren Tan'la kumsalda poz verdi

Ebru Şallı 18 yaşındaki oğlu Beren Tan'la kumsalda poz verdi

05.09.2022 - 09:53 | Son Güncellenme:

9 yaşındaki oğlu Pars'ı lenfoma yüzünden kaybeden Ebru Şallı teselliyi büyük oğlu Beren Tan'da bulmuştu. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Ebru Şallı, son olarak yakışıklı oğlu Beren Tan ile çektirdiği tatil pozlarını paylaştı. Beren'in kaslı vücudu sosyal medyada gündem oldu.

Ebru Şallı 18 yaşındaki oğlu Beren Tanla kumsalda poz verdi

Ebru Şallı'nın 2013 yılında boşandığı Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen Pars Tan, geçtiğimiz yıl nisan ayında uzun süre mücadele ettiği lenfomaya yenilerek hayatını kaybetmişti. Oğlu Pars'ı kaybeden Ebru Şallı adeta yıkılmıştı. 9 yaşındaki Pars'ın "Ponçik sen hep benimlesin" yazılı mezar taşı ise yürek dağlamıştı. Şallı, 2019 yılı mayıs ayında verdiği bir röportajda "Pars'ı halsizlik ve kemik ağrıları nedeniyle doktora götürdük. Yapılan tetkiklerin hemen ardından tedavi süreci başladı. Son bir yıldır ailece hastalıkla mücadele ediyoruz" demişti.

Haberin Devamı

"YAŞADIĞIM ACIYI KENDİM BİLİYORUM"

Ebru Şallı'nın oğlu için yazdığı mektupta şu sözler geçiyordu; "Hiç kimse benden ölmemi beklemesin. Ben yaşadığım acıyı kendim biliyorum. Bunun hesabını kimseye vermek zorunda değilim. Bunun hesabını bana kimse de soramaz. Bu benim acım. Ben yaşıyorum, nasıl yaşayacağıma kendim karar veririm."

"Aldığım terapilerle ayakta durmayı öğrendim. Ben güçlü bir insanım bunu biliyorlar ama "Ben o kadar güçlü değilim, bana güvenmeyin" diyorum. Hala terapi almaya devam ediyorum."

"Biraz Allah'tan korkun, bir lokma vicdanınız olsun. Ponçik beni koruyor. Ben onunla sürekli iletişimdeyim. Bir takım şeyler de yaşıyorum zaten. Bu konuyla ilgili elinizi vicdanınıza koyarak yorum yapın, anne baba iseniz de biraz korkun."

Ebru Şallı 18 yaşındaki oğlu Beren Tanla kumsalda poz verdi

Haberin Devamı

"HİÇ UMURSAMIYORUZ BUNLARI"

Son olarak Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'un, dolandırıcılık gerekçesiyle 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldığı haberleri çıkmıştı. Uzun zamandır maddi zorluklar yaşayan eşinin yanında olan 45 yaşındaki eski mankenin, artık boşanma kararı aldığı öne sürülmüştü.

Ebru Şallı 18 yaşındaki oğlu Beren Tanla kumsalda poz verdi

Hakkındaki dedikoduları yalanlayan Akkuş, "Valla şöyle söyleyeyim şu zamana kadar 65 ülke gezdim, her sene dünyanın her yerine gidiyoruz. Her gittiğimizde böyle şeyler çıkıyor, hiç umursamıyoruz bunları. Son iki yıldan beri her gün bir haciz geliyor ama bunlar doğru değil" açıklamasını yapmıştı.

SORULARI GÜLEREK GEÇİŞTİRDİ

İddiaların ardından el ele görüntülenen çiftten Uğur Akkuş ise ''Geçtiğimiz aylarda cezaevine girdiğiniz doğru mu?'' sorusunu, ''Arkadaşlar ne alakası var. Amerika'daydım'' diyerek geçiştirmişti.

DUBAI'DE AŞK TAZELEDİLER

Ünlü çift, tüm bu yaşananlar sonrasında Dubai’ye uçtu. Bindikleri özel uçaktan fotoğraflarını “Nereye uçuyoruz acaba?” ve “Kaçıyoruz” mesajlarıyla Instagram’da paylaşan Şallı, daha sonra Dubai’den paylaşımlar yaptı. Son olarak "Çölde ayaklarım yerden kesildi" diyen Ebru Şallı'nın pozlarına takipçilerinden beğeni yağdı.

Ebru Şallı 18 yaşındaki oğlu Beren Tanla kumsalda poz verdi

BEREN'E SIKI SIKIYA SARILDI

Evlat acısı yaşayan ve zor günler geçiren eski manken Ebru Şallı teselliyi büyük oğlu Beren Tan'da bulmuştu. Şallı büyük oğlu Beren Tan'a sıkı sıkıya sarıldı. Şallı son olarak oğlu Beren ile tatil pozlarını paylaştı. 18 yaşındaki Beren Tan ise yakışıklılığı ve kaslı görüntüsüyle sosyal medyayı ilgi odağı oldu.

Ebru Şallı 18 yaşındaki oğlu Beren Tanla kumsalda poz verdi