26.11.2016 - 14:40 | Son Güncellenme:
SEÇKİN ŞENVARDAR
Tüm gün mağazada adeta bir mağaza görevlisi gibi çalışıp mesai yapan Yasemin Ergene, akşam saatlerinde paydos etti.
Bir ara alışveriş merkezindeki süs havuzunun kenarına bağdaş kurarak oturan Ergene, "15 mağaza var hepsine gidip bakıyorum. Ben görsellere ve ürünlere bakıyorum onun için buradayım" dedi.
Ergene, gazetecilerin "Bu aralar neler yapıyorsunuz?" sorusu üzerine, gülerek "Çocuklar hastalanıyor onlara bakıyorum" cevabını verdikten sonra evinin yolunu tuttu.
Şimdilerde TRT'de yayınlanan Teşkilat dizisinde başrol oynayan ve Altay karakterine can veren Tolga Sarıtaş ve eşi Zeynep Mayruk'un bebek bekledikleri iddia edildi. Çiftin çıkan haberler sonrası sosyal medya paylaşımları dikkatlerden kaçmadı.