14.01.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:
ORKUN BULUT
Arnavutköy popülerliğinin ilk sebeplerinden biridir Any... Akşamüstü sosyalliği, geceyi uzatan sahnesiyle müdavim odaklı konsepti, şimdi yemeklerin sunumunu ve tarzını değiştiriyor. İlk anda ‘zaten başarılıydı’ algısından dolayı bir kumar gibi geldi bana bu değişiklik. Mutfağın başına Bakhodir Djalilov’un gelmesiyle fark başlamış. Şefin CV’si etkileyici... Gordon Ramsay ve Alain Ducasse gibi efsane isimlerin mutfağında çalışmış.
Any gibi bar konseptli bir yerde bu kadar iyi bir çorba içeceğimi tahmin etmiyordum. Çorbalar günlük değişiyormuş! Mantar çorbasını kesinlikle tadın... Salatalarda harika sunumlar sergilense de tercih sebebi olacağını sanmıyorum. Başlangıçtaki uskumru ise fenomen olmaya aday!
Markanın sahibi Hülya Yazdıç, “Biz her ortamda iyi yemeğin insanların hakkı olduğunu düşünüp sunumlarımızı değiştirdik” diyor. Muhteşem, misafirlerini düşünen pozitif bir yaklaşım. Arnavutköy’ün genel kalabalığı biraz daha ‘rahat’ eğlenceye yönelen tipte. Any, bunu kendi müdavimiyle aşabilirse yepyeni, takip edilen bir konsept olabilir...
Gamze Cizreli’nin yeni rüyası