CaddeAntonio Banderas'tan Kerem Bürsin paylaşımı

Antonio Banderas'tan Kerem Bürsin paylaşımı

21.03.2022 - 09:41 | Son Güncellenme:

Son olarak 'Sen Çal Kapımı' adlı dizide rol alan ve şimdilerde Hande Erçel ile ayrıldığı haberleriyle gündemden düşmeyen Kerem Bürsin, Malaga Film Festivali’ne katılmak için İspanya’ya gitti. Antonio Banderas’la tanışma fırsatı yakalayan Bürsin, oyuncuyla fotoğraf da çektirdi. İspanyol oyuncu, bu kareyi Instagram'da paylaştı.

Antonio Banderastan Kerem Bürsin paylaşımı

Dizi setinde tanışıp, sevgili olduğu oyuncu Hande Erçel ile birlikteliği sessiz sedasız sonra eren Kerem Bürsin, Malaga Film Festivali’ne katılmak için İspanya’ya gitti.

Haberin Devamı

34 yaşındaki yakışıklı oyuncu, önceki akşamsa İspanyol oyuncu Antonio Banderas’ın başrolünde yer aldığı “Company” müzikalini izledi.

KEREM'LE POZUNU PAYLAŞTI
Dünyaca ünlü oyuncu, Bürsin’le çekilmiş fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Banderas, gönderisine; “Love Is In The Air dizisiyle başarı kazanan Türk oyuncu Kerem Bürsin ‘Company’i görmeye geldi. Oyundan büyük keyif aldı" notunu düştü.

Bu paylaşıma kayıtsız kalmayan Kerem Bürsin ise Antonio Banderas’a “Sen en iyisisin” yorumunu yazdı.

Antonio Banderastan Kerem Bürsin paylaşımı

Öte yandan Kerem Bürsin’in Hande Erçel’le başrolü paylaştığı ve geçtiğimiz yıl final yapan “Sen Çal Kapımı” dizisi yurtdışında 'Love Is In The Air' adıyla yayınlanıyor.

"ARTIK DÖNÜŞ YOK"
2020-2021 yılları arasında yayınlanan 'Sen Çal Kapımı' dizisinin setinde tanışan Erçel ve Bürsin, aşk haberlerini uzun süre reddettikten sonra birlikte çıktıkları Maldivler tatilinde birlikteliklerini ilan etmişti.

Haberin Devamı

Birliktelikleri devam eden oyuncu çift hakkında yeni bir iddia ortaya atılmıştı. Bürsin'in, sevgilisiyle barışmak için yakın çevresini devreye soktuğu öne sürülmüştü. Ancak Erçel'in, arkadaşlarına "Tamamen bitti, artık dönüş yok" dediği belirtilmişti.

Ayrılık hakkında sessizliklerini koruyan çift, sosyal medyada birlikte çekilen fotoğraflarını kaldırırken, takipleşmeyi de bıraktı.

Antonio Banderastan Kerem Bürsin paylaşımı

Yazarlar