CaddePınar Deniz 'evlilik' haberini doğruladı! 'Hamilelik' sorusuna dikkat çeken yanıt

Pınar Deniz 'evlilik' haberini doğruladı! 'Hamilelik' sorusuna dikkat çeken yanıt

11.09.2024 - 08:00 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarında geçtiğimiz mayıs ayında final yapan 'Yargı' dizisinde 'Ceylin' karakterini canlandıran Pınar Deniz, önceki akşam yüzü olduğu markanın lansmanına katıldı. Meslektaşı Kaan Yıldırım’la aşk yaşayan Deniz, basın mensuplarıyla yaptığı sohbette, evleneceklerini doğruladı. Ünlü isim, yöneltilen 'hamilelik' sorusunu da cevapladı.

Pınar Deniz evlilik haberini doğruladı Hamilelik sorusuna dikkat çeken yanıt

Kanal D ekranlarında yayınladığı dönem pazar akşamlarına damga vuran dizi 'Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz, oyunculuk kariyeri dışında özel hayatıyla da magazin gündeminden düşmüyor. Güzel oyuncu, 'Kaan Yıldırım ile evlilik' iddiasına cevap verdi.

Haberin Devamı

Yüzü olduğu markanın lansman gecesinde görüntülenen ve hamile olduğu öne sürülen Pınar Deniz, evlilik iddialarını doğruladı.

Pınar Deniz evlilik haberini doğruladı Hamilelik sorusuna dikkat çeken yanıt

"SİZE SÖYLER MİYİM?"

Kendisine gelen birçok projeyi şimdilerde reddeden Deniz, muhabirlerin hamilelik sorusu karşısında şaşırdı. Ünlü isim, "Hamile olsam size söyler miyim?" diyerek güldü.

Pınar Deniz evlilik haberini doğruladı Hamilelik sorusuna dikkat çeken yanıt

"EVET, EVLENİYORUZ"

"Kıpkırmızı oldum" diyen Pınar Deniz, açıklamasını, "Eylül ayında evleniyoruz. Kısmet bakalım. Hiç bir şey söylemek istemiyorum, evleniyoruz ve mutluyuz" sözleriyle noktaladı.

"CART CURT"

Oyuncu ayrıca Kaan Yıldırım'ın telefonuna kendisini ‘Cart Curt’ diye kaydetmesi ile ilgili “İlk flört ederken Kaan bir olayı uzatmamak için ‘Cart curt’ dediği için onu ben öyle kaydettim sonra o da beni öyle kaydetti. Dışarıdan garip durabilir ama o bizim aramızda esprili bir şeydi” sözlerini kullandı.

Haberin Devamı

"ÇOK MUTLU VE YÜKSEK OLDUĞUM BİR ANDI"

Ünlü isim, geçtiğimiz aylarda evlilik teklifi aldığını şu sözlerle doğrulamıştı: 'O paylaşım evlilik teklifi olarak yorumlandı ama teklife özel bir paylaşım değildi. Çok mutlu ve yüksek olduğum bir anı paylaştım. Sosyal medyada her aklıma eseni paylaşıyorum, belki de öyle yapmamalıyım ama 6 Ağustos’ta Londra’da evlenme teklifi aldığım doğru.'

 

Yazarlar