CaddeVelayet anlaşması! Sophie Turner ile Joe Jonas resmen boşandı

Velayet anlaşması! Sophie Turner ile Joe Jonas resmen boşandı

11.09.2024 - 12:06 | Son Güncellenme:

ABD'li şarkıcı Joe Jonas (35), aylarca mutsuz bir ilişki yaşadıkları konuşulan iki çocuğunun annesi Sophie Turner'a (28), Eylül 2023'te boşanma davası açmıştı. İkilinin velayet konusunda yaşadıkları anlaşmazlık manşetlere çıkmıştı. Ünlü çift, bir yıllık zorlu mücadelenin ardından boşanmayı kesinleştirdi.

Velayet anlaşması Sophie Turner ile Joe Jonas resmen boşandı

'Game of Thrones' (Taht Oyunları 2011-2019) dizisinde hayat verdiği 'Sansa Stark' rolüyle hafızalarda yer eden Sophie Turner ile Jonas Brothers grubunun vokalisti Joe Jonas; 2016 yılında flört etmeye başlamış, Ekim 2017'de nişanlamış, Mayıs 2019'da evlenmişti.

Haberin Devamı

2020'de kızları Willa'nın dünyaya gelmesiyle ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşayan ünlü çift, Temmuz 2022'de ikinci kızları Delphine'i kucaklarına almıştı.

Velayet anlaşması Sophie Turner ile Joe Jonas resmen boşandı

"PARTİLEMEYİ ÇOK SEVİYOR"

Jonas ve Turner, Eylül 2023'te 'evliliklerini sonlandırma kararı aldıkları' haberi ile magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. ABD'li müzisyenin, evliliği bitirmek için boşanma avukatıyla görüşüp, gerekli kağıtları imzaladığı belirtilmişti.

Jonas'ın iki çocuğuna baktığı, Turner'ın ise onlarla ilgilenmediği iddia edilmişti. Çifte yakın bir kaynağın, "Sophie partilemeyi çok seviyor, Joe ise eşinin aksine evde kalmayı tercih ediyor. Çok farklı yaşamları var" ifadeleri dikkat çekmişti.

Velayet anlaşması Sophie Turner ile Joe Jonas resmen boşandı

ALTI AYDIR CİDDİ SORUNLAR!

Boşanma haberinin basına yansımasının ardından çiftin, son altı aydır ciddi sorunlar yaşadığı öne sürülmüştü. Tüm bu haberlerle ilgili sessizliklerini koruyan Sophie Turner ile Joe Jonas, haklarında çıkan haberler sonrası ortak bir açıklama yapmıştı.

Haberin Devamı

"DOSTANE ŞEKİLDE AYRILIYORUZ"

Dört yıl süren harika evliliğimizden sonra karşılıklı olarak ilişkimizi dostane şekilde bitirmeye karar verdik. Ayrılığın nedenine dair birçok dedidoku var. Aslında bu ortak bir karar. Herkesin bizim ve çocuklarımızın mahremiyetine ilişkin isteklerimize saygı duymasını içtenlikle umuyoruz.

Velayet anlaşması Sophie Turner ile Joe Jonas resmen boşandı

SOPHIE'DEN 'VELAYET' HAMLESİ!

Joe ve Sophie, arabuluculuğa başvursalar da velayet ve mal paylaşımı konusunda uzun süre anlaşmaya varamadı. Bunun üzerine 28 yaşındaki güzel, bir yargıcın evliliği sonlandırmasını ve mahkeme kararıyla kızlarının velayetinin kime verileceği konusunda karar verilmesini talep etti.

Game of Thrones'un Sansa Stark'ı, çocuklarını memleketi İngiltere'ye götürmek isterken, ünlü şarkıcı ise kızlarını ABD'de tutmak istiyordu. Çocukların tam zamanlı olarak nerede yaşayacağı konusunda ortak karar veremedikleri için çift resmen boşanamıyordu.

Velayet anlaşması Sophie Turner ile Joe Jonas resmen boşandı

BOŞANMA KESİNLEŞTİ!

Joe Jonas ve Sophie Turner, bir yıl süren velayet mücadelesinin ardından anlaştı. TMZ'nin haberine göre; eski eşler, önceki gün boşanma anlaşmasına vardı ve şartları gizli tutulan protokol bir yargıç tarafından imzalanarak kesinlik kazandı.

Velayet anlaşması Sophie Turner ile Joe Jonas resmen boşandı

Yazarlar