Cadde37 kiloya düşünce tahliye olmuştu! Bahar Candan hapiste, Nihal Candan tatilde

37 kiloya düşünce tahliye olmuştu! Bahar Candan hapiste, Nihal Candan tatilde

14.07.2024 - 15:26 | Son Güncellenme:

Kara para aklama ve dolandırıcılık suçlamasıyla girdiği cezaevinden, 37 kiloya düşünce tahliye olan Nihal Candan, tatile gitti. Fenomen ismin sosyal medya hesabında yayınladığı pozlar kısa sürede eleştiri oklarının hedefi oldu.

37 kiloya düşünce tahliye olmuştu Bahar Candan hapiste, Nihal Candan tatilde

Nihal ve Bahar Candan kardeşler lüks yaşamlarını sosyal medyada sergilemeleriyle tanınıyordu. Geçen yıl fenomenlere düzenlenen operasyonlara iki kardeş de dahil edildi.

Haberin Devamı

Ucuz otomobil vaadiyle çok sayıda kişiyi dolandıran bir şebeke ile birlikte hareket ettikleri iddia edilen Candan kardeşler 14 Kasım 2023'te gözaltına alındı, 16 Kasım'da da tutuklandı.

YEMEK YEMEMEYE BAŞLADI

İki kardeş Silivri'deki Marmara Cezaevi'ne konuldu. Nihal Candan, tutuklanmasını protesto etmek için cezaevinde yemek yememeye başladı. Bir süre sonra yeme alışkanlığı bozulan Nihal Candan 'anoreksiya nevroza' adı verilen hastalığa yakalandı.

TAHLİYE OLDU

'Yemek yememe hastalığı' olarak da bilinen bu rahatsızlık nedeniyle 37 kiloya kadar düşen Nihal Candan, tahliye oldu.

ÖNCE KUAFÖR ŞİMDİ TATİL

37 kiloya düştükten sonra tahliye edilen Candan, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye başladı. Dudak dolgusu yaptıran ve kuaför kuaför gezen Candan, şimdi ise tatile çıktığı kareleri paylaştı.

Haberin Devamı

37 kiloya düşünce tahliye olmuştu Bahar Candan hapiste, Nihal Candan tatilde

ELEŞTİRİ YAĞDI

Takipçilerinden Candan'a 'Ne güzel hayat', 'Kardeşin içerideyken senin tatil yapman?', 'Lüks yaşantısına geri dönmüş', 'Hasta falan değil bence' gibi eleştirel yorumlar geldi.

37 kiloya düşünce tahliye olmuştu Bahar Candan hapiste, Nihal Candan tatilde