Cadde14 yaşındaki "kucak dansçısı"!

14 yaşındaki "kucak dansçısı"!

16.03.2010 - 10:35 | Son Güncellenme:

14 yaşındaki kızların, bir gece kulübünde "kucak dansı" yaptığı ortaya çıktı

14 yaşındaki kucak dansçısı

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Annesinin, arkadaşının evinde kaldığını sandığı 14 yaşındaki kızın, bir gece kulübünde striptiz ve kucak dansı yaptığı ortaya çıktı.
Gece kulübünde kızın aşırı alkol aldığı, ardından 20 sterlin (yaklaşık 50 lira) karşılığında, kulüpteki erkeklere kucak dansı yaptığı öğrenildi.
İngiliz The Sun gazetesinin muhabirince ortaya çıkarılan olayda, kızın 14 yaşındaki arkadaşı da Somerset, İngiltere'deki Shadow Lounge gece kulübünde, "arkadaşına moral vermek için" onunla birlikteydi.
Muhabirin yaşını sorduğu dansçı kız ilk başta 18 derken, yarım saat kadar sonra 19 cevabını verdi.
Bunun, kulüpteki ikinci gecesi olduğunu söyleyen kız, çok iyi bir kucak dansçısı olduğunu iddia edip, muhabire 20 sterlin karşılığında kucak dansı önerdi.

Haberin Devamı

14 yaşındaki kucak dansçısı

Ardından, 80 sterlin (yaklaşık 185 lira) karşılığında da, muhabire "özel bir dans" önerdi. Muhabir, bu dansın neleri içerdiğini sorduğunda, kızın cevabı şok etti: "Kendin görmelisin"
Kulübün, sabaha karşı 3'te kapanmasının ardından, diğer dansçılardan birinin kiraladığı eve giden kızların annesine durum bildirildiğinde, kızının arkadaşının evinde kaldığını sanan kadın dehşete kapıldı.
Gece kulübünün sahibi olan Jesus Rodriguez-Casas, kızların 18 yaşında olduklarını söylediğini belirtirken, The Sun, durumun polise bildirildiğini açıkladı.

Yazarlar