CaddeMert Öcal ve Sude Burcu'nun düğün tarihi netleşti! 'Artık idare edeceğiz'

Mert Öcal ve Sude Burcu'nun düğün tarihi netleşti! 'Artık idare edeceğiz'

11.09.2024 - 08:24 | Son Güncellenme:

Oyuncu Mert Öcal ile Sude Burcu, yarıştıkları 'Survivor All Star 2022'de aşk yaşamaya başlamıştı. Ünlü çift, 1.5 yıl önce İzmir'de aile arasında düzenlenen bir törenle nişanlanmıştı. Mert Öcal ve Sude Burcu'nun evlilik tarihi belli oldu.

Mert Öcal ve Sude Burcunun düğün tarihi netleşti Artık idare edeceğiz

Eylül 2022'de aile arasında düzenlenen törenle evlilik yolunda ilk adımı atan Mert Öcal (42) ile kendisinden 15 yaş küçük Sude Burcu, düğün için gün sayıyor.

Haberin Devamı

Mert Öcal, geçtiğimiz günlerde 'Çok heyecanlıyım, düğün hazırlıkları hızla devam ediyor. Her şeyin kusursuz olması için elimizden geleni yapıyoruz. Biraz stresli ama bu tatlı bir heyecan" demişti.

"KÜÇÜK BİR ORGANİZASYON OLACAK"

Düğünün detaylarına değinen Öcal, "Küçük bir organizasyon olacak, sadece en yakınlarımızla kutlayacağız. Hayatımın en önemli anlarından birine adım atmak üzereyim, bu yüzden çok mutluyum" sözleriyle duygularını dile getirmişti.

"BENİM DOĞUM GÜNÜM"

Mert Öcal ile Sude Burcu, 29 Eylül'de nikâh masasına oturacak. Geçtiğimiz akşam Pınar Deniz'in yüzü olduğu markanın lansmanına katılan Öcal, düğün tarihiyle ilgili şöyle konuştu:

Düğün 29 Eylül'de. Benim doğum günüm. 2 sene önce Sude'ye evlilik teklifini de doğum günümde etmiştim. Artık doğum günüm her evlilik yıl dönümünde kaynayacak kutlanmayacak artık jeton biraz geç düştü ama artık idare edeceğiz.

Mert Öcal ve Sude Burcunun düğün tarihi netleşti Artık idare edeceğiz

 

"TELAFİ EDERİM"

Lansmandaki şık görüntüsüyle dikkatleri üzerine çeken Sude Burcu, "Nişanımız da doğum günündeydi. Olsun ben onu telafi ederim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"DAVUL ZURNA İLE İŞİ YOK"

Nişanlısı Sude Burcu’nun davul zurna ve konvoy istemediğini de anlatan Öcal “Sude’nin hiç öyle davul zurna ile işi yok. Gayet her konuda anlayışlı, gürültü patırtı yapıp komşuları rahatsız etmeye de gerek yok. Direkt düğüne gidip eğleneceğiz” dedi.

Mert Öcal ve Sude Burcunun düğün tarihi netleşti Artık idare edeceğiz

Yazarlar