Bilgi RehberiEL CLASİCO HEYECANI: Real Madrid Barcelona maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? El Clasico Real Madrid Barcelona maçı canlı yayın bilgisi (Arda Güler oynayacak mı?)

EL CLASİCO HEYECANI: Real Madrid Barcelona maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? El Clasico Real Madrid Barcelona maçı canlı yayın bilgisi (Arda Güler oynayacak mı?)

26.10.2024 - 14:59 | Son Güncellenme:

Real Madrid Barcelona El Clasico maçı için nefesler tutuldu. İspanya Laliga 11. hafta mücadelesinde Real Madrid ve Barcelona kozlarını paylaşacak. Peki, Real Madrid Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak, şifresiz izlenecek mi?

EL CLASİCO HEYECANI: Real Madrid Barcelona maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi El Clasico Real Madrid Barcelona maçı canlı yayın bilgisi (Arda Güler oynayacak mı)

Real Madrid Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta? Real Madrid formasıyla bu sezon daha fazla fırsat bulmaya başlayan Arda Güler, Dortmund mücadelesinde son dakikalarda oyuna dahil olmuştu. Gözler Ancelotti'nin Barcelona maçı tercihinde. Arda Güler maçta oynayacak mı merak konusu. Gözler El Clasico maçında.

Haberin Devamı

REAL MADRİD - BARCELONA EL CLASİCO MAÇI NE ZAMAN?

İspanya LaLiga’da 11’inci hafta mücadelesinde Real Madrid ve Barcelona karşı karşıya geliyor.

Real Madrid - Barcelona mücadelesi 26 Ekim cumartesi günü saat 22.00’de başlayacak ve S Sport ekranlarından canlı yayınlanacak.

ARDA GÜLER EL CLASİCO’DA OYNAYACAK MI?

Cadena Ser Radyosu Spor Muhabiri Javier Herraez Arda Güler'in "orta sahada ve forvette her pozisyonda oynama özelliği olan bir futbolcu" olduğunu vurguladı, "Arda'yı El Clasico'da ilk 11'de görmek benim hoşuma gider ama bence Real Madrid, bu El Clasico'da çok daha fazla koşan bir takımı sahaya sürmeye çalışacak. Rekabet çok fazla. İkinci yarı oyuna girebilir." yorumunda bulundu.

Yazarlar