Bilgi RehberiMasterChef 2022 Dilan kimdir, kaç yaşında? Dilan Karataş aslen nereli?

MasterChef 2022 Dilan kimdir, kaç yaşında? Dilan Karataş aslen nereli?

25.08.2022 - 13:38 | Son Güncellenme:

MasterChef'te ana kadroda yer alan isimlerden biri olan 18 kişilik ana kadronun en genç ismi olan Dilan bu hafta Kırmızı takım için mücadele ediyor. Peki MasterChef Dilan kimdir, aslen nereli kaç yaşında?

MasterChef 2022 Dilan kimdir, kaç yaşında Dilan Karataş aslen nereli

MasterChef Dilan kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Kariyerine çok küçük yaşlarda komilik yaparak başlayan Dilan hayattan hiçbir umudunun olmadığı bir dönemde Rehber Hocasının tavsiyesi üzerine Etiler Turizm Otelcilik Lisesi'ni kazandığını ve hayatının bu noktadan sonra yeniden şekillendiğini ifade ediyor. Peki MasterChef Dilan kimdir?

Haberin Devamı

MASTERCHEF DİLAN KİMDİR KAÇ YAŞINDA?

20 yaşında olan Dilan Karataş, Malatyalı. Mesleğe ilk olarak 13 yaşında komilik ile başlayan Dilan Karataş, okulla birlikte meslek hayatını da devam ettirdi. Hayattan hiç umudunun olmadığı bir anda rehber hocasının tavsiyesiyle Etiler Turizm Otecilik Lisesi’ni kazandığını anlatan Dilan Karataş, stajlarıyla birlikte birçok mutfakta bulunduğunu belirtiyor.

En son Asya mutfağında wok tavayla başlayıp, sushi’ye giden bir yolu olduğunu söyleyen MasterChef Türkiye Dilan Karataş, “Buraya kadar umutla ve kendime inanarak geldim. Şimdi ise MasterChef maceram başlıyor. Kendimi son 4‘te hayal ediyorum. Ve hayalimi başarmayı çok seviyorum. Umudunuzu kaybetmeyin, hiç beklenmedik yerde hayat ışığı size parlayabilir ve o ışıkta gülümsemeyi asla unutmayın” diyor.