SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Tereyağında pişen ayva geçmeyen öksürüğün şifasıymış! 5 dakika kısık ateş yetiyor

Ayva çiğ olarak tüketildiğinde sayısız faydasıyla sizinle buluşur. Ancak haşlanmış ayva da kabızlık ve sindirim sağlığı için birebirdir. Tüm bunların yanında ayvayı tereyağında pişirip tüketmek, bambaşka faydalarıyla sofranıza gelir. Üstelik sandığınızdan daha güçlü etkileri vardır. İşte ayvayı tereyağında pişirip yemenin faydaları!

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Duygusal zekânın en büyük düşmanlarından biri bencillik!
  2. Bu ürünlerin kullanımı zarar veriyor! Dudak yağlarını yutmayın, büyük sorunmuş
  3. Uzun tırnaklardaki risk! Bekletmeden kesin, işte nedeni
  4. Pırıl pırıl demliğin sırrı hamurda saklı! Tek bir hamleyle ilk günkü gibi olsun
  5. Aynı yönde yatmak hasta ediyor! Yatağınızı belirli aralıklarla değiştirin
  6. Tereyağında pişen ayva geçmeyen öksürüğün şifasıymış! 5 dakika kısık ateş yetiyor
  7. Rahim ağzı kanseri genç kadınları da tehdit ediyor! Bu belirtilerde zaman kaybetmeyin
  8. Kilosu 4 bin lirayı buluyor! Saksıda yetiştirin, 4 adımda leziz gerçek salep hazır
  9. Çift şampuanlamanın saç üzerindeki gerçek etkisi! Herkes için ideal değil
  10. Yatmadan en az 2-3 saat önce yapılmalı! Daha derin ve onarıcı bir uyku sağlıyor

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.