SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kilosu 4 bin lirayı buluyor! Saksıda yetiştirin, 4 adımda leziz gerçek salep hazır

Salep Türkiye’de Akdeniz, Ege, Karadeniz ve Marmara Bölgesi’nde yetişiyor. Kış günlerinde sıkça tüketilen sıcak içeceğin ana malzemesi olan salep, bu bitki özenle yetiştirildikten sonra toplanır ve toz haline getirilen bitki leziz bir içecek haline gelir. Ancak pahalı olması bazen ulaşılmasını zorlaştırıyor. Kilosu 4 bin lirayı bulan salep evde de yetiştirilebiliyor. Peki ama nasıl?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Çeken kıyafetin çözümü saç kreminde! İlk yıkamada eskiye döndüren yöntem
  2. Ramazan'da mideyi şişirmeyen irmik helvası! Şerbeti anında çekiyor, lokum gibi
  3. Mutfak bezlerinin imdadına koşuyor! İş bitiren ikili: Arap sabunu-çamaşır sodası
  4. Mevsim değişikliklerine dikkat! Bahara hazırlayın, su bazlı kullanın
  5. Süpürgelikler hiç toz tutmayacak! Küçücük bir parçası bal dök yala yapıyor
  6. Kolajen üretimini artırıyor! Bu yiyecekleri eksik etmeyin
  7. Çinliler Defna Samyeli'ni araştırıyor! Güzellik sırrı buymuş: Kuru fırçasız asla
  8. Piyasada 130 lira, evde 1 tüp yetiyor! Erimeyen buz yapmak artık çok kolay
  9. Kokusuyla sahura kaldırıyor! Zahmetsiz mayasız poğaça tarifi, 30 dakika yeter
  10. 'Su içemiyorum' diyenler dikkat! Her 12 kişiden birinde görülüyor

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.