SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kilosu 4 bin lirayı buluyor! Saksıda yetiştirin, 4 adımda leziz gerçek salep hazır

Salep Türkiye’de Akdeniz, Ege, Karadeniz ve Marmara Bölgesi’nde yetişiyor. Kış günlerinde sıkça tüketilen sıcak içeceğin ana malzemesi olan salep, bu bitki özenle yetiştirildikten sonra toplanır ve toz haline getirilen bitki leziz bir içecek haline gelir. Ancak pahalı olması bazen ulaşılmasını zorlaştırıyor. Kilosu 4 bin lirayı bulan salep evde de yetiştirilebiliyor. Peki ama nasıl?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Asırlık güzellik sırrı! Beyaz sabunun 6 faydası varmış: Günde en fazla 2 kere kullanılmalı
  2. Karın ağrısı, şişkinlik, yanmaya neden oluyor! Helicobacter pylori reflü ile karıştırılıyor
  3. Üst üste 2 yastık koyup yatanlar yandı! Bildiğimiz gibi değil, adeta sıkıştırıyor
  4. Kilo aldırmayan lahmacun! İçinde un bile yok ama parmak yedirtiyor
  5. Saçta da bahar temizliği şart! Yüzde 90 işe yarıyor, kepek eriyip gidiyor
  6. Poşete koyup ucuna bağlayın, kireç derdi son bulsun! Musluğu parıldatıyor
  7. Altın değerinde 3 yiyeceği tüketti, 34 kilo verdi! 'Aç kalmadan zayıflatıyor'
  8. Yağlı ciltten kurtaran taktik! Su bazlısını seçin, ışıl ışıl görünüyor
  9. Kalbi, bağırsakları ve karaciğeri koruyor! Hem lezzetli hem sağlıklı 4 enginar tarifi
  10. Acı biber demeyin, görünmeyen yüzü başka! Ağza atıldığı an uyarı gidiyor

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.