SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Tereyağında pişen ayva geçmeyen öksürüğün şifasıymış! 5 dakika kısık ateş yetiyor

Ayva çiğ olarak tüketildiğinde sayısız faydasıyla sizinle buluşur. Ancak haşlanmış ayva da kabızlık ve sindirim sağlığı için birebirdir. Tüm bunların yanında ayvayı tereyağında pişirip tüketmek, bambaşka faydalarıyla sofranıza gelir. Üstelik sandığınızdan daha güçlü etkileri vardır. İşte ayvayı tereyağında pişirip yemenin faydaları!

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Tabak, çatal, bardak fark etmez! Çubuk tarçınla makineniz bal dök yala olacak
  2. Bulaşık süngerini 1 dakikada sıfırlayan yöntem! Ne kir ne yağ, buharı bile yetiyor
  3. Kıvamı kremayla yarışır! Tahin işte böyle saklanır, 2 yıl hiç bozulmayacak
  4. Puf puf kabaran kek kalıptan yağ gibi kayıp çıkacak! Dibine serpmek şart, sonuç nefis
  5. Gözleri 10 yıl gençleştiren ruj hilesi! Koyu halkalar yok oluyor, kapatıcıdan etkili
  6. Duygusal zekânın en büyük düşmanlarından biri bencillik!
  7. Dudağımıza sürdükçe yutuyoruz, meğer sorun büyükmüş! Daha da kötü yapıyor
  8. Uzun tırnak sevdası başa bela! Altına dolup ürüyor, çekilen ağrı da cabası
  9. Sadece hamur kabartmıyor, demliği de parlatıyor! Tek hamleyle ilk günkü gibi olsun
  10. Hep aynı yönde yatmak iyi değilmiş! Yatağı 6 ayda bir çevirince bakın ne oluyor

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.