SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Tereyağında pişen ayva geçmeyen öksürüğün şifasıymış! 5 dakika kısık ateş yetiyor

Ayva çiğ olarak tüketildiğinde sayısız faydasıyla sizinle buluşur. Ancak haşlanmış ayva da kabızlık ve sindirim sağlığı için birebirdir. Tüm bunların yanında ayvayı tereyağında pişirip tüketmek, bambaşka faydalarıyla sofranıza gelir. Üstelik sandığınızdan daha güçlü etkileri vardır. İşte ayvayı tereyağında pişirip yemenin faydaları!

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 5 dakikada hazır! Limonataya beyazı ekleyip 5 saat bekletin, yüzde 100 doğal
  2. 50 yaş üstü kadınlar daha sık tüketmeli! Yeniden doğmuş gibi hissettiriyor
  3. Gül en iyi nerede yetişir? Saksı mı toprak mı ikisini de dene
  4. Evlerimizin içine kadar giriyor! Baharda uçuşan polenler kâbusunuz olmasın
  5. Yabani otların hakkından gelen bahçıvan taktiği! Her mutfakta var, üzerine serpin
  6. Malzemesi basit, tadı efsane! Damak çatlatan Alman keki tarifi: Yoğurt-limon-vanilya
  7. Tarihi geçtiyse yüzünüze değil kaşığınıza sürün! Güneş kremiyle çatal bıçaklar cam gibi
  8. Kimin aldığını saniyesinde gösteriyor! Otelden havlu aşırma devri bitti, anında sinyal veriyor
  9. Gören hasır ip sanıyor ama alakası yok! Detayına dikkat, genişliği ele veriyor
  10. Kuru ciltler için birebir! Bal ve zeytinyağını karıştırın, iyileştiriyor

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.