Süzme balın yanına bile yaklaştırmayın! Ne kalite ne de lezzet bırakan hata
Sofralarımızdan eksik olmayan süzme bal, sağlığımız için en faydalı besinler arasında yer alır. Ancak saklama koşullarına uyum sağlamadığınızda bozulma belirtileri vermesi kaçınılmaz olacaktır. Tam bir şifa deposu olan bu besini mutfaktaki bazı malzemelerden uzak tutmanız gerekiyor. İşte gözden kaçırılmaması gerekenler.
08.10.2024 - 15:56
|
Son Güncellenme: 08.10.2024 - 16:49
Çeşitli karışımlara eklenerek öksürüğün kesilmesini sağlayan, hastalıklara karşı koruyucu özellikler veren ve iyileştiren özellikleriyle bilinen bu besini muhafaza ederken doğru bir saklama gerçekleştirmelisiniz. Saklamanın yanı sıra, doğru malzemelerle bir araya gelmediğinde de bozulabilir. İşte dikkat edilmesi gerekenler.
İlginizi Çekebilecek Haberler
Cildi mahveden hata! Doğal diye herkes yapıyor, kalıcı hasar bırakabilir
Böyle pişirince besin değeri tavan yapıyor! Lezzeti ikiye katlıyor, en pratik yöntem
Her evde bulunan ihtiyaç paketi! Böyle saklayınca 1 yıl dayanıyor, asla yapışmıyor
Balın hem kalitesini hem lezzetini bozuyor! Yanına bile yaklaştırmayın, aynı dolaba koymayın
Ağızdaki sarımsak kokusu uçup gidiyor! Karanfilden bin kat daha etkili, çiğneyerek tüketin
Şarj kablosuna bağlı yaşama devri bitti! Gün boyu dayanıyor, pil ömrünü uzatan tüyo
Tek seferde siyah nokta yok ediyor, ömrü 4 ay! Hem tencereyi hem cildi çizmiyor
Yağlı saçları hemen etkiliyor! Haftada 2 kez uygulayın, derinlemesine temizlik
Yemekte direten çocuk tabağını silip süpürecek! Kabuğunu balla karıştırın, iştahı kabartıyor
Bu makyaj hatalarını yapmayın! Yüzünüzü solgun gösteriyor, işte yöntemi