SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

İçi kahverengiye dönen elmalara son! Bu karışıma batırmak yetiyor, tadı hiç bozulmuyor

İçerisinde elmasından armuduna, mandalinasından portakalına çeşit çeşit meyve olan, bir meyve tabağı muhakkak hazırlamışsınızdır. İlk başta her şey sorunsuz gözükür, ancak kısa bir süre sonra dilimlenmiş olan elmaların parlak beyaz iç kısımlarının kahverengiye döndüğünü fark edersiniz. Bu durum aslında elmaların hava ile temas ettiğinde yaşadığı doğal bir süreç olan oksidasyondan kaynaklanır. Bu renk değişikliği zararsız olsa da elma dilimlerinin taze ve iştah açıcı görünmesini isteyenler için can sıkıcı olabilir. Neyse ki, bu kararmayı önlemek için birkaç basit ve etkili yöntem mevcut.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Fil gibi hafıza için bu ikili yeter de artar! 5 dakikada hazır, enerjiyi fullüyor
  2. En iyi bakımlara taş çıkarıyor! Diz ve dirsek kararması artık canınızı sıkmayacak
  3. Kabağı şekerde bekletmeye gerek yok! Baldan bile tatlı yapan 'fırın poşeti' taktiği
  4. Kararmayı geciktiriyor, lezzetine lezzet katıyor! 1 kaşığını suyla karıştırın, etkisi inanılmaz
  5. Griple mücadelede ondan iyisi yok! Antioksidan tavan seviyede, posasından lif akıyor
  6. İnci Taneleri oyuncularıyla ilgili bir gerçek daha ortaya çıktı! Bakın hangi oyuncular evliymiş...
  7. Tavada iyice kavurup yağını çıkarın! Kıvrandıran bel ağrısına kafa tutan yöntem
  8. Buz kalıbında makine tableti! Sıfır kimyasalın formülü, bulaşıklar kaymak gibi oluyor
  9. Dondurulmuş patates böyle kızartılır! Dışı çıtır içi yumuşacık, fast food'a taş çıkartıyor
  10. Mandalinanın beyaz lifini soyan bin pişman! Ne kolesterol kalıyor ne de tansiyon

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.