SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kabağı şekerde bekletmeye gerek yok! Baldan bile tatlı yapan 'fırın poşeti' taktiği

Ekim ayı itibarıyla pazar tezgahlarındaki yerini alan bal kabağı, özellikle kış aylarının en sevilen meyvelerindendir. Birçok farklı alternatifle hazırlanan kabak, sofraları adeta şölene çevirir. Çekirdekleri ise kurutularak tüketilebilir. Sağlık açısından faydalı olduğu bilinen bal kabağının kendine has bir hazırlama tekniği bulunur. Peki, şekerde bekletmeye gerek kalmadan da harika tatlılar elde edebileceğinizi biliyor muydunuz? İşte daha pratik yöntemler.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. En iyi bakımlara taş çıkarıyor! Diz ve dirsek kararması artık canınızı sıkmayacak
  2. Şekerde bekletmeye gerek yok, baldan tatlı olacak! Fırın poşetiyle lezzeti tavan yapıyor
  3. Kararmayı geciktiriyor, lezzetine lezzet katıyor! 1 kaşığını suyla karıştırın, etkisi inanılmaz
  4. Griple mücadelede ondan iyisi yok! Antioksidan tavan seviyede, posasından lif akıyor
  5. İnci Taneleri oyuncularıyla ilgili bir gerçek daha ortaya çıktı! Bakın hangi oyuncular evliymiş...
  6. Tavada iyice kavurup yağını çıkarın! Kıvrandıran bel ağrısına kafa tutan yöntem
  7. Buz kalıbında makine tableti! Sıfır kimyasalın formülü, bulaşıklar kaymak gibi oluyor
  8. Dondurulmuş patates böyle kızartılır! Dışı çıtır içi yumuşacık, fast food'a taş çıkartıyor
  9. Mandalinanın beyaz lifini soyan bin pişman! Ne kolesterol kalıyor ne de tansiyon
  10. Tereyağdan gram farkı yok, kalorisi de düşük! Kokusuyla tatlıların baş tacı olacak

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.