SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kabağı şekerde bekletmeye gerek yok! Baldan bile tatlı yapan 'fırın poşeti' taktiği

Ekim ayı itibarıyla pazar tezgahlarındaki yerini alan bal kabağı, özellikle kış aylarının en sevilen meyvelerindendir. Birçok farklı alternatifle hazırlanan kabak, sofraları adeta şölene çevirir. Çekirdekleri ise kurutularak tüketilebilir. Sağlık açısından faydalı olduğu bilinen bal kabağının kendine has bir hazırlama tekniği bulunur. Peki, şekerde bekletmeye gerek kalmadan da harika tatlılar elde edebileceğinizi biliyor muydunuz? İşte daha pratik yöntemler.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Elektronik sigara kullananlarda görülüyor! Akciğerlerde kalıcı hasara neden olabiliyor
  2. Yaşlanmaya meydan okuyun! Kırışıklıkları azaltıyor, kırışıklığı önlüyor
  3. 3 ürün mucizeler yaratıyor! Cildi pırıl pırıl yapacak, böyle kullanın
  4. Turşucuların sakladığı tüyo! Acı biberler kütür kütür oluyor, asla erimeyecek
  5. Tıkanmış lavabolara 15 yıllık tesisatçı hilesi! Şeker işi çözüyor, artıklar için birebir
  6. Kafası ve kuyruğu kalsiyum deposu! 'Çok zahmetli' deyip atmayın, doğal retinol
  7. Bir çintik kimyon lokuma çeviriyor! Ev hanımlarının vazgeçemediği şipşak tarif, tadı nefis
  8. İçindeki protein cildin ilacı! Köpürene kadar çırpın, en pahalı kozmetiklere taş çıkartıyor
  9. Günlük hayatı olumsuz etkiliyor! Bu tedaviler kabızlık ve idrar kaçırmaya iyi geliyor
  10. Elinize geleni buzdolabına tepmeyin! 5 dakikada temizleniyor, israfa son veriyor

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.