SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Dondurulmuş patates böyle kızartılır! Dışı çıtır içi yumuşacık, fast food'a taş çıkartıyor

Dondurulmuş patates, hızlı ve pratik yemeklerin vazgeçilmezi haline geldi. Doğru tekniklerle pişirildiğinde hem çıtır hem de lezzetli bir sonuç elde edebilirsiniz. Dondurulmuş patatesleri pişirmek için kullanabileceğiniz dört yöntem var, açıklıyoruz!

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Baharatların da son kullanma tarihi var! Bu sinyale dikkat, sakın tüketmeyin
  2. Bozulmuş soda kendini böyle ele veriyor! Köpük yoksa yanına bile yaklaşmayın
  3. Kelliğe tek çare: Domates kabuğu! Kilit nokta rengiymiş, köklerden saç fışkıracak
  4. Yeşim Ceren Bozoğlu'na tam 60 kilo verdiren liste! 'İşe yarayan iki yöntemim var'
  5. Saçı mahveden 5 hata! Suyun kalitesi doğrudan etkiliyor, kökleri güçsüzleştiriyor
  6. Tırnakları kaya gibi sağlam yapıyor! Meğer çare zeytinyağı ve limondaymış
  7. Yükselen tansiyonu jet hızıyla düşüyor! Her gün bir avuç tüketen yaşadı
  8. D vitamini depolarını fullüyor! Yemekten önce 2 kaşık yemek yeterli, limonla tavan yapıyor
  9. Sandığınız kadar faydalı olmayabilir! Uzmanlar açıkladı: 'Kolesterolü tavan yaptırıyor'
  10. Lıkır lıkır içenin bağırsakları tıkır tıkır çalışıyor! Sağlıklı bakteriler tavan yapacak, doğal probiyotik

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.