Dondurulmuş patates böyle kızartılır! Dışı çıtır içi yumuşacık, fast food'a taş çıkartıyor
Dondurulmuş patates, hızlı ve pratik yemeklerin vazgeçilmezi haline geldi. Doğru tekniklerle pişirildiğinde hem çıtır hem de lezzetli bir sonuç elde edebilirsiniz. Dondurulmuş patatesleri pişirmek için kullanabileceğiniz dört yöntem var, açıklıyoruz!
12.10.2024 - 20:50
|
Son Güncellenme: 12.10.2024 - 20:50
Fırında dondurulmuş patates pişirmek, çıtır ve eşit pişmiş bir sonuç almak için ideal yöntemlerden biridir. Fırını 220°C'ye ayarlayın ve önceden ısıtın.
İlginizi Çekebilecek Haberler
Asyalıların güzellik sırrıymış! Pirinç suyundan gelen gençlik, asla leke bırakmıyor
Fast food'çulara taş çıkartıyor! Çıtır tavuğu evde hazırlamak çok kolay, içi yumuşacık
Soğuk havalarda dikiz aynasına geçirin! Buzlanmayı bitiren tek malzemeli tüyo
Yıllar geçtikçe değerleniyor! Deri cüzdanı, çantayı tek hamlede yenileyen taktik
Ağaç çatlaklarından sızıyor, kokusu keskin ama faydası çok! Doğal cilt yenileyici
Tereyağının böylesi daha sağlıklıymış! Akıllardaki tek soru: Sarı mı, beyaz mı?
Nezlenin, gribin değil kabızlığın da ilacı! Böbrekleri yıkıyor, bir kez yiyen yaşadı
Öksürüğü şıp diye kesen mucize çay! Doğal balgam söktürücü, tahrişi yatıştırıyor
E vitamini deposu bakım yağı! Kırışıklıkları açıyor, cildi canlandıracak
Cilt bakımında salyangoz dokunuşu! Güney Koreliler vazgeçemiyor, nemi hapsediyor