SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Dondurulmuş patates böyle kızartılır! Dışı çıtır içi yumuşacık, fast food'a taş çıkartıyor

Dondurulmuş patates, hızlı ve pratik yemeklerin vazgeçilmezi haline geldi. Doğru tekniklerle pişirildiğinde hem çıtır hem de lezzetli bir sonuç elde edebilirsiniz. Dondurulmuş patatesleri pişirmek için kullanabileceğiniz dört yöntem var, açıklıyoruz!

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Asyalıların güzellik sırrıymış! Pirinç suyundan gelen gençlik, asla leke bırakmıyor
  2. Fast food'çulara taş çıkartıyor! Çıtır tavuğu evde hazırlamak çok kolay, içi yumuşacık
  3. Soğuk havalarda dikiz aynasına geçirin! Buzlanmayı bitiren tek malzemeli tüyo
  4. Yıllar geçtikçe değerleniyor! Deri cüzdanı, çantayı tek hamlede yenileyen taktik
  5. Ağaç çatlaklarından sızıyor, kokusu keskin ama faydası çok! Doğal cilt yenileyici
  6. Tereyağının böylesi daha sağlıklıymış! Akıllardaki tek soru: Sarı mı, beyaz mı?
  7. Nezlenin, gribin değil kabızlığın da ilacı! Böbrekleri yıkıyor, bir kez yiyen yaşadı
  8. Öksürüğü şıp diye kesen mucize çay! Doğal balgam söktürücü, tahrişi yatıştırıyor
  9. E vitamini deposu bakım yağı! Kırışıklıkları açıyor, cildi canlandıracak
  10. Cilt bakımında salyangoz dokunuşu! Güney Koreliler vazgeçemiyor, nemi hapsediyor

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.