SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Dondurulmuş patates böyle kızartılır! Dışı çıtır içi yumuşacık, fast food'a taş çıkartıyor

Dondurulmuş patates, hızlı ve pratik yemeklerin vazgeçilmezi haline geldi. Doğru tekniklerle pişirildiğinde hem çıtır hem de lezzetli bir sonuç elde edebilirsiniz. Dondurulmuş patatesleri pişirmek için kullanabileceğiniz dört yöntem var, açıklıyoruz!

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Kararmayı geciktiriyor, lezzetine lezzet katıyor! 1 kaşığını suyla karıştırın, etkisi inanılmaz
  2. Griple mücadelede ondan iyisi yok! Antioksidan tavan seviyede, posasından lif akıyor
  3. İnci Taneleri oyuncularıyla ilgili bir gerçek daha ortaya çıktı! Bakın hangi oyuncular evliymiş...
  4. Tavada iyice kavurup yağını çıkarın! Kıvrandıran bel ağrısına kafa tutan yöntem
  5. Buz kalıbında makine tableti! Sıfır kimyasalın formülü, bulaşıklar kaymak gibi oluyor
  6. Dondurulmuş patates böyle kızartılır! Dışı çıtır, içi yumuşacık: Fast food'a taş çıkartıyor
  7. Mandalinanın beyaz lifini soyan bin pişman! Ne kolesterol kalıyor ne de tansiyon
  8. Tereyağdan gram farkı yok, kalorisi de düşük! Kokusuyla tatlıların baş tacı olacak
  9. İlk belirtiyi saçta verip yatağa düşürüyor! Tüm hücreleri kemiren hata, çaresi D vitamini
  10. Oyulmuş patlıcan içini değerlendirmenin altın kuralı! Tuza atın, lezzet şöleni yaşatıyor

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.