SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Közlense de fark etmez, 6 ay tazecik kalıyor! Tek tek ayırıp dondurun, tadı enfes

Közlenmiş kapya biber, özellikle salatalarda, mezelerde ya da yemeklerin yanında sunulduğunda sofraya bambaşka bir tat katar. Ancak bu lezzetten mahrum olmak istemiyor ve sezonunda bolca bulunan kapya biberi uzun süre saklayıp yıl boyunca kullanmak istiyorsanız, doğru saklama yöntemlerini bilmeniz gerekiyor. Peki, en doğru saklama yöntemleri nedir? İşte cevabı.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Fibromiyalji vücudu sessizce ele geçiriyor! Nedeni: Hareketsizlik ve stres
  2. Çocukların yaşam kalitesini düşürüyor! Sonbahar enfeksiyonlarına karşı 10 etkili önlem
  3. Tüm yorgunluğu saniyeler içinde alıyor! Fişek gibi yapan üçlü: Karbonat-tuz-sirke
  4. Mikroplarla tek başına kafa tutan mucize şurup! 1 kaşığı çöken bağışıklığı diriltiyor
  5. Kornişonlar kış boyu kıtır kıtır kalacak! Küflenmeyi hızla önlüyor, içine 1-2 tane atın
  6. Közlense de fark etmez, 6 ay tazecik kalıyor! Tek tek ayırıp dondurun, tadı enfes
  7. İki büklüm eden krampların sebebi buymuş! 3 vitamin iyileştiriyor, sofradan eksik etmeyin
  8. Haşereler kokusuna bile dayanamıyor! Evi cennet bahçesi gibi yapan babaanne yöntemi
  9. Yemekten hemen sonra içenler yandı! Mideyi delen hata, faydayı sıfırlıyor
  10. Yemeklerin şahı sade yağ! İçerisinde zararın zerresi yok, yüzde 99'ı sütmüş

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.