Kornişonlar kış boyu kıtır kıtır kalacak! Küflenmeyi hızla önlüyor, içine 1-2 tane atın
Turşu, sofralarımızın vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Yemeklerin yanında sunulsa da çoğu zaman tek başına tüketildiğinde de büyük bir keyif verir. Özellikle kış mevsimi yaklaştıkça evde kendi turşusunu yapmak isteyenlerin sayısı artar. Eğer siz de turşu yapmayı düşünüyor ama kornişon turşusunun nasıl kıtır kıtır olacağını bilmiyorsanız, doğru yerdesiniz. Size harika bir tarif hazırladık.
|
1
1 / 8Fotoğraf
Kış aylarında sıkça tükettiğimiz ve bağışıklık sistemini güçlendiren kornişon turşusu, içerdiği zengin probiyotiklerle sindirim sistemimizi de destekler. Lahanadan fasulyeye pek çok farklı turşu türü olsa da kornişon turşusu her zaman en çok tercih edilenlerden biri olmuştur. Şimdi, siz de evde hem lezzetli hem de kıtır kıtır bir kornişon turşusu yapmayı öğrenebilirsiniz. İşte sağlıklı ve nefis kornişon turşusu tarifi.