AdvertorialUsta şeflerin sunumlarına hayat veren koleksiyonların 5 sırrı!
Sponsorlu

Usta şeflerin sunumlarına hayat veren koleksiyonların 5 sırrı!

25.07.2024 - 17:56 | Son Güncellenme:

Yemeğin başlı başına bir enstalasyona dönüştüğü HoReCa sektöründe, oyunun kurallarını koyan en önemli unsur şefin maharetidir elbette… Fakat bu ilhamı gerçek bir şahesere dönüştüren ise tüm bu görsel dünyayı yaratan porselen sofra eşyalarıdır. Ev tipi kullanımların aksine, dehayı takdir edecek nitelikte sıra dışı çizgilere sahip olan bu koleksiyonları böyle eşsiz kılan nedir peki? İşte usta şeflerin ve seçkin restoranların tercihinde öne çıkan çok özel başlıklar…

Usta şeflerin sunumlarına hayat veren koleksiyonların 5 sırrı

Şeflerin ilhamı: ID Fine
Lezzet, sunumla buluştuğunda bir şölene dönüşür. Mutfakta harikalar yaratan şefler, yaratıcılıklarını imzaları olan sunumları ile tamamlarlar. ID Fine, şeflerin yaratıcı vizyonlarını gerçeğe dönüştürmelerine olanak tanıyan zarif ve fonksiyonel ürünler ile bu ilhamı profesyonel anlamda sofralara taşır. Her tabak, şeflerin benzersiz sunumlarını sergileyebilecekleri bir tuvaldir ve şefin yaratım sürecinin ayrılmaz bir parçasıdır.

Haberin Devamı

Usta şeflerin sunumlarına hayat veren koleksiyonların 5 sırrı

ID Fine dünyasını keşfedin
Seçkin restoranlarda ve özellikle lezzetle sunumun iç içe geçtiği gastronomi sektöründe kullanılan masa üstü ürünleri, şeflerin ortaya koyduğu işe doğrudan değer katan bir unsurdur. Yemek sanatında mükemmelliği arayan şefler ve işletmeler için ID Fine, işte tam da bu konuda vazgeçilmez bir marka olmaya aday. Zengin geçmişi ve yenilikçi yaklaşımıyla, HoReCa endüstrisinde fark yaratmaya devam eden ID Fine ile yemeği sanata çevirmek mümkün.

Usta şeflerin sunumlarına hayat veren koleksiyonların 5 sırrı

Benzersiz sunumlar İçin: ID Fine
Şefler mutfaktaki yaratım sürecinin baş aktörüdür ve onların eserlerini sahneye koydukları platform ise, menüdeki tüm o ihtişamı yansıtacak olan profesyonel sunum koleksiyonlarıdır. Yemek sunumlarının sahnede parladığı, gözlerin tabağınıza kilitlendiği anları yaratmak artık çok daha kolay. ID Fine, yemekleri öne çıkaran tasarımlarıyla, sunumlarınıza estetik bir dokunuş katıyor. Her tabakta şeflerin imzasını taşıyan eşsiz koleksiyonlarla, tüm gözler şeflerin üzerinde olacak.

Haberin Devamı

Usta şeflerin sunumlarına hayat veren koleksiyonların 5 sırrı

Zanaatkarlığın ve yeniliğin buluştuğu nokta
Bir ressamın kendini ifade ettiği platformunun tuval olması gibi, bir şefin de oyun alanı sunum tabağının ta kendisidir. Rengi, şekli ve tamamlayıcı parçaları ile birlikte tüm bu fonksiyonel masa üstü ürünlerini kapsayan bir koleksiyon, seçkin işlere imza atan her şefin vazgeçilmezidir. Oteller, restoranlar ve catering servis ihtiyaçları için çalışan HoReCa endüstrisinde kendinizi ifade edebileceğiniz bir sahne arıyorsanız, ID Fine dünyası size hayal gücünüzü bile zorlayacak eşsiz koleksiyonlar sunuyor. 1972 yılından bu yana porselen sanatını ve profesyonelliğini kusursuz bir şekilde icra eden Porser Porselen’in yeni HoReCa markası olan ID Fine, yemek sunumlarında mükemmeliyet arayan profesyoneller için tasarlanmış koleksiyonlar sunuyor.

Usta şeflerin sunumlarına hayat veren koleksiyonların 5 sırrı

Mütevazı lüksün temsilcisi olan koleksiyonlar
Rafine damaklara hitap eden lezzetlerin sunulduğu bir ortamda, estetik görünüm ve zarafet her zaman ön plandadır. Sunulan menünün adeta sahnesi olan bu seçkin koleksiyonlar, ortamı sıradan bir yemek sunumundan bir enstalasyona dönüştüren göz alıcı unsurlardır. Klasikten moderne, ID Fine koleksiyonları sofralarınıza zarafet ve fonksiyonellik getirir. Her tabak, dayanıklılığı ve fonksiyonelliği ile dikkat çekerken, ulaşılabilir lüksü sizlere sunar. Son teknoloji ile üretilen sofra eşyaları, HoReCa endüstrisinin tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır.

Haberin Devamı

Usta şeflerin sunumlarına hayat veren koleksiyonların 5 sırrı

Klasikten moderne tüm koleksiyonlarımızla, büyülü sofra deneyimini yaşamak için sizi ID Fine dünyasını keşfetmeye davet ediyoruz. Porser Porselen’in 50 yıllık tecrübe ve bilgi birikimiyle HoReCa sektörü için yaratılan ID Fine, mutfakta bir maestro gibi çalışan şeflerin kartviziti olmaya hazır. Detaylar ve tüm koleksiyonlar için buraya tıklayın!

İlandır.

Yazarlar