SakaryaBÜYÜKŞEHİR KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİNDE MART TAKVİMİ AÇIKLANDI

BÜYÜKŞEHİR KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİNDE MART TAKVİMİ AÇIKLANDI

28.02.2016 - 15:15 | Son Güncellenme:

.

BÜYÜKŞEHİR KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİNDE MART TAKVİMİ AÇIKLANDI

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen kültür sanat etkinliklerinde Mart takvimi açıklandı.
Tiyatro gösterimlerinden sergi açılışlarına, konferanslardan konserlere, ustalara saygı günlerinden sinema gösterimlerine kadar birçok renkli etkinliği Sakaryalılar ile buluşturan programlarda Mart ayında da birbirinden kaliteli programlar kültür sanat dostları ile buluşuyor. Usta fotoğraf sanatçısı Ara Güler’e saygı gecesinin de düzenleneceği etkinlik takvimi, 1 Mart Salı günü saat 18.00’da Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek 21. Yılında SAGÜSAD ‘Sakarya’ sergisinin açılışı ile başlayacak.

KEŞFETYENİ
Bayhan'ın baba acısı! 'Ateş düştüğü yeri yakar'
Bayhan'ın baba acısı! 'Ateş düştüğü yeri yakar'

Cadde | 29.04.2025 - 07:27

Şarkıcı Bayhan Gürhan trafik kazasında hayatını kaybeden babası Sabahattin Gürhan ile ilgili konuştu. Ünlü şarkıcı, 'Ateş düştüğü yeri yakar' dedi.

Yazarlar