19.05.2019 - 17:57 | Son Güncellenme:
Sedat ÜNAL/FETHİYE (Muğla), (DHA) - MUĞLA'nın Fethiye ilçesinde 9 dalgıç, deniz dibinde 'Samsun'a çıkışın 100'üncü yılında, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyoruz' yazılı dövizi açıp, Türk bayraklarıyla geçiş yaptı.
Fethiye'deki dalış merkezinde görevli 9 dalgıç, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün milli mücadeleyi başlatmak üzere 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışının 100'üncü yılını Dalyan Koyu açıklarında dalış yaparak, kutladı. Dalgıçlardan 3'ü, bir araya getirildiğinde 'Samsun'a çıkışın 100'üncü yılında, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyoruz' yazan dövizleri açtı. Diğer dalgıçlar ise su altındaki pankartın önünde Türk bayraklarıyla 'tören geçişi' yaptı. Dalış merkezinin sahibi dalgıç Önder Diktaş, Atatürk'ün milli mücadeleyi başlatmak üzere 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışının 100'üncü yılını kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
FOTOĞRAFLI
Teknik direktör Fatih Terim ile Fulya Terim'in küçük kızları Buse Terim bir süredir sosyal medyada sessizliği ile dikkat çekmişti. Sevenleri tarafından merak edilen isim, bir operasyon geçirdiğini duyurdu.