AntalyaKonyaaltı'nda Sevgililer Günü etkinliği

Konyaaltı'nda Sevgililer Günü etkinliği

12.02.2025 - 11:48 | Son Güncellenme:

Konyaaltı'nda Sevgililer Günü etkinliği

Konyaaltında Sevgililer Günü etkinliği

ANTALYA, (DHA)- KONYAALTI Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü için renkli bir etkinlik düzenleyecek. 'Doğadan Sevgiye, Sevgiden Geleceğe 14 Şubat Çiçek Tasarım Atölyesi' adı altında gerçekleştirilecek etkinlikte katılımcılar, belediye ekiplerinin topladığı atık dallardan ve çiçeklerden, en güzel tasarımı yapmak için yarışacak.

Haberin Devamı

Konyaaltı Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde anlamlı bir etkinliğe imza atıyor. 'Doğadan Sevgiye, Sevgiden Geleceğe 14 Şubat Çiçek Tasarım Atölyesi' adı altında düzenlenen etkinlik, 14 Şubat Cuma günü saat 11.00'de HayatPark'ta gerçekleştirilecek. İlçe sınırları içerisindeki parklardan toplanan dal atıklarının ve belediye fidanlığında üretilen çiçeklerin kullanılacağı atölye etkinliğinde katılımcılar, en güzel çiçek tasarımını yapmak için yarışacak. Etkinlikte, ilçenin farklı noktalarından toplanan atık dallar ve belediye tarafından üretilen çiçekler kullanılarak, katılımcılar kendi çiçek tasarımlarını oluşturacak.

EMEK VE SEVGİ AYNI KAREDE

Sevgi ve emeğin buluşacağı atölyede, doğaya, geri dönüşüme ve sürdürülebilirliğe dikkat çekilecek. Belediye yetkililerinden alınan bilgiye göre, katılımcılar isterlerse yanlarında getirecekleri saksı ve fanuslarında, isterlerse de belediyenin vereceği fanuslarda çiçek tasarımları yapabilecek. Ayrıca, etkinliğin 25 kişilik kontenjanla sınırlı olduğu ve 0242 245 55 00 numarası üzerinden detaylı bilgi alınabileceği bildirildi. (DHA)

Haberin Devamı

FOTOĞRAFLI

Yazarlar