AntalyaKırcami’de yeni dönem başlıyor

Kırcami’de yeni dönem başlıyor

24.04.2025 - 13:48 | Son Güncellenme:

Kırcami’de yeni dönem başlıyor

Kırcami’de yeni dönem başlıyor

ANTALYA, (DHA)- ANTALYA’nın kalbinde yer alan ve 40 yıldır imar sorununun çözüme kavuşmasını bekleyen Kırcami, inşaata hazır hale geliyor. Muratpaşa Belediyesi, uzun yıllardır süren mücadelenin ardından Kırcami imar planını hayata geçirmeye başladı.

Haberin Devamı

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, belediyenin sorumluluğunda bulunan yaklaşık 120 kilometrelik cadde ve sokak açma çalışmalarına Doğuyaka Mahallesi’nden başladı. Yol çalışmaları tamamlandıkça, parsellerin ruhsatlandırılması da mümkün hale gelecek.

1481 futbol sahası büyüklüğündeki alanda başlayan bu yeni dönemle birlikte Kırcami, depreme dayanıklı yapıları, çözülmüş trafik sorunları, yeşil alanları, parkları ve meydanlarıyla Antalya’nın geleceğe açılan kapısı olacak. Belediye yetkilileri, sürecin sağlıklı ve hızlı bir şekilde ilerleyebilmesi için bölge sakinlerinin yol güzergahındaki plastik ve cam seraların kaldırılmasının, yapıların temizlenmesinin ruhsatlandırma sürecinin hızlanması açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

Haberin Devamı

FOTOĞRAFLI

KEŞFETYENİ
Kanseri yenmişti! Ünlü şarkıcı son halini paylaştı
Kanseri yenmişti! Ünlü şarkıcı son halini paylaştı

Cadde | 24.04.2025 - 10:02

Kanserle mücadelesini kazanan şarkıcı Şimal, eski günlerine kavuşmak için gün sayıyor.

Yazarlar