04.12.2020 - 10:01 | Son Güncellenme:
DHA
İlyas Kaan TAYTAK/BOLVADİN, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Bolvadin-Çay karayolunda kontrolden çıkan otomobil, refüjde bulunan ağaca çarparak durabildi. Kazada iki kişi hafif yaralandı.
Kaza, dün saat 18.30 sıralarında Kırkgöz Mahallesi, Bolvadin- Çay karayolunda meydana geldi. Bolvadin istikametine seyreden A.A.'nın (27) kullandığı 51 BC 202 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine kontrolden çıktı. Savrulan otomobil, refüjdeki ağaca çarparak durabildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Otomobil sürücüsü A.A. ve yolcu olarak bulunan arkadaşı, kazadan şans eseri hafif yaralı kurtuldu.
FOTOĞRAFLI
Teknik direktör Fatih Terim ile Fulya Terim'in küçük kızları Buse Terim bir süredir sosyal medyada sessizliği ile dikkat çekmişti. Sevenleri tarafından merak edilen isim, bir operasyon geçirdiğini duyurdu.