AdanaSuriyeli Kasabın Dükkanında Kaçak Et Yakalandı

Suriyeli Kasabın Dükkanında Kaçak Et Yakalandı

19.12.2017 - 17:10 | Son Güncellenme:

.

Suriyeli Kasabın Dükkanında Kaçak Et Yakalandı

Adana’da Seyhan İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Denetim Şube Müdürlüğü’nün Suriyeli kasabın iş yerine yaptığı baskında kaçak kesilmiş et bulundu.
Alınan bilgiye göre, Seyhan İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Seyhan ilçesi, Meydan Mahallesi’nde Suriyeli bir kasabın dükkanında kaçak kesim yapıldığı ihbarını aldı. Daha sonra yetkililer durumu Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Denetim Şube Müdürlüğü’ne bildirdi ve dükkana baskın yaptı.
Dükkanda kaçak olarak kesim yapılan küçükbaş, büyükbaş ve tavuk eti bulan ekipler dükkanı mühürleyip Suriyeli sahibine cezai işlem uyguladı.

KEŞFETYENİ
Bir süredir paylaşım yapmıyordu! Hastane odasından duyurdu
Bir süredir paylaşım yapmıyordu! Hastane odasından duyurdu

Cadde | 14.04.2025 - 16:06

Teknik direktör Fatih Terim ile Fulya Terim'in küçük kızları Buse Terim bir süredir sosyal medyada sessizliği ile dikkat çekmişti. Sevenleri tarafından merak edilen isim, bir operasyon geçirdiğini duyurdu.

Yazarlar