The OthersRahat bir uyku için ELTA YATAK

Rahat bir uyku için ELTA YATAK

24.03.2017 - 11:44 | Son Güncellenme:

1986 yılında başlayan bu serüvende,Başkentlilerin yüksek hizmet kalitesi isteğine cevap vermeye çalışan Elta yatak,gelişen teknolojisi ve yükselen standartlarıyla daha kaliteli bir uykuyu şık bir görünümle evinize getirmeyi vaad ediyor.

Rahat bir uyku için ELTA YATAK

Günümüzün gelişen yatak teknolojisiyle birlikte yüksek standartlar sunmayı amaçlayan Elta Yatak, kaliteli uykuyla birlikte şıklığı da evlere getirmeyi amaçlıyor. Ankaralılara 20 yıldan bu yana huzurlu bir uyku kalitesi sunmayı amaç edinen Elta Yatak, yaylı ve visco yatak, setler, sandıklı bazalar, başlık, puf, karyola somyası ve yatak odası aksesuarları üretiminde son teknolojiyi kullanıyor. Gün içerisinde ihtiyaç duyulan enerjinin en önemli kısmını rahat bir uykunun sağladığı gerçeğinden hareket eden Elta Yatak, vücut ağırlığını dengede tutmak ve tam ortopedik yatış sağlamak amacıyla yataklarında özellikle pocket yay ve yoğrulmuş yaya yer veriyor.

Haberin Devamı

Özel kilit sistemi

Baza seçiminde önemli bir noktayı da güvenlik oluşturuyor. Bazalarda güvenlik konusuna özen gösteren Elta Yatak, yaşanılabilecek kazaları önlemek için geliştirilen “model belgesi” almaya hak kazanan tescillenmiş “ Elta Kilit Sistemi“ni kullanıyor. Elta Yatak Genel Müdürü Mehmet Ali Erdoğmuş, “ Her geçen gün model sayımızı artırıp, daha şık ve estetik tasarımlar tasarlamayı amaçlıyoruz. Müşteri isteklerini ve memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Satış öncesi ve sonrasında verdiğimiz hizmetler nedeniyle bugün piyasada istenilen ve tercih edilen bir marka haline geldik. Firmamızın marka değeri de her geçen gün artıyor” diyerek markanın hizmet anlayışını özetliyor.

Detaylı bilgi için tıklayın.

Haberin Devamı

Bu sayfada ''reklam uygulaması'' yapılmıştır.