TeknolojiYouTube Red’in Çıkış Tarihi Belli Oldu!

YouTube Red’in Çıkış Tarihi Belli Oldu!

02.11.2015 - 14:03 | Son Güncellenme:

YouTube, Çarşamba günü yeni yayın servisini duyurdu ve anında kullanıcılar bu ekstra özellikleri konuşmak yerine ücretini düşünmeye başladı. Youtube Red platformun uzun zamandır beklenen ücretli yayın servisiydi. Şimdilik Amerika’da başlayacak...

YouTube Red’in Çıkış Tarihi Belli Oldu

YouTube, Çarşamba günü yeni yayın servisini duyurdu ve anında kullanıcılar bu ekstra özellikleri konuşmak yerine ücretini düşünmeye başladı. Youtube Red platformun uzun zamandır beklenen ücretli yayın servisiydi. Şimdilik Amerika’da başlayacak olan uygulama aylık 9.99$ olacak ve bir aylık deneme süresi bulunacak. Ücretli servisi kullananlara reklam gösterilmeyecek ve kullanıcılar YouTube videolarına çevrimdışı olarak da ulaşabilecek.

Haberin Devamı

Ayrıca Google Play müzik ve YouTube’un yeni orijinal içeriklerine erişim sahibi olacak. YouTube’un başlangıcından bu yana 10 yıl geçti ve YouTube bu süre zarfında oldukça demokratikti.

Tamamen ücretsiz olan servis hem içerik üreticilerine hemde izleyicilere için kolay ulaşılabilir oldu. Yeni servis ile YouTube'un içerik üretenlere herhangi bir negatif etki getirmesi beklenmiyor. Ancak eğer kendi tabanlarını genişletmek istiyorlarsa ücretli sürüm buna bir miktar engel teşkil edebilir. YouTube Red ile beraber Google Play Music üyeleri anında YouTube Red üyesi olacak. Ayrıca YouTube Chief Bussiness Yöneticisi Robert Kyncl içerik üreticilerinin servisin market içerisindeki Netflix ve Hulu’dan daha farklı bir yere konumlandırılmasında yardımcı olacaklarını dile getirdi.