TeknolojiSamsung’dan Yeni Kapaklı Telefon Modeli: Galaxy Folder

Samsung’dan Yeni Kapaklı Telefon Modeli: Galaxy Folder

29.07.2015 - 11:03 | Son Güncellenme:

Ürettiği akıllı cihazlar ile adından sıkça söz ettiren Samsung, bu kez Galaxy Folder adında kapaklı bir telefon üzerinde çalışıyor... Hatırlarsanız kısa bir süre önce LG tarafından hazırlanan Gentle adındaki kapaklı...

Samsung’dan Yeni Kapaklı Telefon Modeli: Galaxy Folder

Ürettiği akıllı cihazlar ile adından sıkça söz ettiren Samsung, bu kez Galaxy Folder adında kapaklı bir telefon üzerinde çalışıyor... Hatırlarsanız kısa bir süre önce LG tarafından hazırlanan Gentle adındaki kapaklı akıllı telefon modeline değinmiştik. Tıpkı bu modelde olduğu gibi kapaklı ve Android yüklü halde gelen yeni bir cihaz duyuruldu. Bu sefer ise üretici firma konumunda Samsung yer alıyor. Gelen bilgilere göre yeni Galaxy Folder, kapaklı ve fiziksel tuşlu oluşu ile dikkat çekiyor. 3.8 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olan telefon, üstelik dokunmatik paneli bünyesinde barındırmakta.

Haberin Devamı

Yani istersek Galaxy Folder'ı dokunmatik benzerli telefonlar gibi kullanabiliriz. Bunun yanı sıra 8 GB dahili depolama hafızası ile gelen cihazda SD kart desteği bulunuyor. Böylelikle bu alanı arttırmak mümkün. Kamera tarafına baktığımızda ise Samsung'un eli açık davrandığını görüyoruz. Arka kamerada 8 MP çözünürlüğünde bir lense yer veren firma, ön kısımda ise 2 MP görüntüler yakalayabilen bir kamera kullanıyor. 1800 mAh gibi kendisine göre güçlü bir batarya ile gelen cihazın şarj süresi bakımından da hayal kırıklığı yaşatmayacağı söylenebilir. Şimdilik Güney Kore'de satışa sunulacak olan Galaxy Folder'ın Avrupa veya Amerika gibi pazarlara da uğrayacağı konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı. Haliyle modelin ülkemize gelip gelmeyeceği de bilinmiyor.