11.01.2018 - 15:15 | Son Güncellenme:
milliyet.com.tr
Bu hafta sunulan bir hata raporunda MacOS High Sierra’nın Spectre ve Meltdown’a yönelik güvenlik yamaları olan yeni sürümünde, Sistem Tercihleri’ndeki App Store menüsünün herhangi bir parola ile açılmasına izin veren bir güvenlik açığı ortaya çıktı. İyi haber şu ki, bu hatanın App Store tercih sayfasıyla sınırlı olduğu biliniyor ve Sistem Tercihleri içerisindeki diğer bölümlere bu şekilde erişim sağlanamıyor ve diğer ayarlar değiştirilemiyor.
Güvenlik açığının MacOS High Sierra’nın şu anki sürümü olan 10.13.2’de mevcut olduğu ancak MacOS 10.13.3’ün son beta sürümüyle giderildiği açıklandı.
MacOS 10.13.3 sürümünün ne zaman kullanıcılara sunulacağı bilinmiyor.
Teknik direktör Fatih Terim ile Fulya Terim'in küçük kızları Buse Terim bir süredir sosyal medyada sessizliği ile dikkat çekmişti. Sevenleri tarafından merak edilen isim, bir operasyon geçirdiğini duyurdu.