Teknoloji LG G6 Tasarımı Nasıl Olacak?

LG G6 Tasarımı Nasıl Olacak?

24.10.2016 - 17:47 | Son Güncellenme:

Lg G5 hüsran ile sonuçlandı diyebiliriz. Peki bu duruma göre LG G6 tasarımı nasıl olacak?

LG G6 Tasarımı Nasıl Olacak

LG‘nin efsanevi G2 ve G3 serilerinden sonra aynı başarıyı yakalayamasa da dizaynı ile tercih edilen G4 geldi. Son olarak da, modüler tasarım özelliği öne çıkarılarak G5 modeli piyasaya sürüldü. Ancak G5 modeli tam bir hüsran yaşattı diyebiliriz. Peki bu yaşananlara göre LG G6 tasarımı nasıl olacak?

Haberin Devamı

LG‘nin önümüzdeki yıl tanıtacağı yeni telefonu LG G6‘nın modüler yapıda olmayacağının ortaya çıktığını sizlere belirtmek isterim. Bu yıl tanıtmış olduğu yenilikçi tasarıma ve işlevselliğe sahip olan telefonu LG G5 ile önemli bir risk alarak modüler yapıyı hayatımıza sokan LG, ne yazık ki modüler yapının tam olarak işlevsel olmaması ve bu modüllerin tüketiciler için oldukça maliyetli olmasıyla, beklediği başarıyı elde edemedi.

Geçtiğimiz günlerde yeni üst seviye akıllı telefonu LG V20 ile özellikleri ve ilk Nougat işletim sistemli marka olarak tekrar dikkatleri üzerine çekmeyi başaran LG, şimdi de önümüzdeki yıl için, amiral gemisi LG G6‘nın hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyor. Ancak paylaşılan son bilgiler LG G6‘nın kardeşi G5‘ten farklı olarak modüler olmayacağını gösteriyor.

Haberin Devamı

Güney Koreli haber sitesinden gelen bilgilere göre, mobil departmanında ciddi bir değişiklik yapan LG, bir sonraki telefonunda modüler yapıyı kullanmayacak ve modülerlik LG G5‘e özel kalarak devam edecek.

Diğer yandan bu modüllere önemli miktarlarda ücret ödeyen LG G5 sahipleri, önümüzdeki LG modellerinde bu modülleri kullanmak isteyeceğinden, bu durum LG’nin kullanıcılarından tepki görmesine neden olabilir.

LG G6 modeli, bize yurtdışından gelen bilgier ve tahminlerimce, MWC‘de (Mobil Dünya Kongresinde) şubat ayın da tanıtılacaktır.