TeknolojiInstagram'da Video Nasıl Paylaşılır? Instagram'da Video Paylaşma Yöntemleri...

Instagram'da Video Nasıl Paylaşılır? Instagram'da Video Paylaşma Yöntemleri...

16.05.2021 - 03:59 | Son Güncellenme:

Instagram son zamanlar da oldukça fazla tercih edilmekte olan sosyal medya uygulamaları arasında yer almaktadır. Instagram kullanmaya yeni başlayan kişiler fotoğraf ve video paylaşma konusunda daha detaylı bir şekilde bilgi edinmek isteyebilir. Instagram'da video nasıl paylaşılır? Instagram'da video paylaşma yöntemleri nelerdir? Instagramda video paylaşmak hakkında detayları derledik.

Instagramda Video Nasıl Paylaşılır Instagramda Video Paylaşma Yöntemleri...


Instagram, ücretsiz olarak fotoğraf ve video paylaşmayı sağlayan bir sosyal medya uygulaması olarak ifade edilebilir. Instagram da yayınlayacağınız videonun bir dakikadan kısa olması gerekmektedir. Gerekli şartları sağladığınız durumda video paylaşımını gerçekleştirebilirsiniz.

Instagram'da Video Nasıl Paylaşılır?

Instagram da video paylaşmak için öncelikli olarak instagram uygulamasını indirmeniz gerekmektedir. Sonrasında ise paylaşmak istediğiniz videoyu galerinizden seçerek instagram hesabınıza yükleyebilirsiniz.

Instagram'da Video Paylaşma Yöntemleri Nelerdir?

Instagram da video paylaşmak için tercih edilen çeşitli yöntemler bulunmaktadır. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra alt ve orta kısımda yer alan (+) sembolüne basılması gerekmektedir. Sonrasında hazır videolardan birisini seçebilir veya yeni bir video hazırlayarak paylaşmak için hazır bir hale getirebilirsiniz.