TeknolojiFenomen Dan Bilzerian Mobil Oyun Oldu

Fenomen Dan Bilzerian Mobil Oyun Oldu

22.04.2016 - 14:26 | Son Güncellenme:

İlginç zevkleri ve uç noktalarda yaşadığı hayatı ile tanınan ve internet fenomenine dönüşen Dan Bilzerian da mobil oyun sahibi ünlüler arasına katıldı.

Fenomen Dan Bilzerian Mobil Oyun Oldu

Lüks yaşamı ve etrafında her defasında onlarca güzel kadın olması ile internet fenomeni olmayan başaran Dan Bilzerian, Save Dan isimli mobil oyun ile marketlerde yerini aldı. Daha önce Katty Perry, Kim Kardashian gibi ünlülerin mobil oyunları yapılmıştı. Genellikle adına oyun yapılan ünlünün ön plana çıktığı veya hayranlarının beğenisi topladığı alanlar oyun kurgusunda ön plana çıkarılıyor. Söz konusu Dan Bilzerian olduğunda ise ön plana çıkarılacak olan iki şey var. Silahlar ve kadınlar.

Haberin Devamı

Novasoft tarafından piyasaya sürülen oyun Firs Person Shooter yani FPS türünde. FPS oyunda güzel kadınlar nerede olabilir sorusunun cevabı ise inanılmaz. Çünkü Dan’in meşhur olmasından büyük payı olan güzel kadınları oyunda zombi olarak görüyoruz. Dan’in onu neşelendiren güzel kadınları bu sefer onu parçalamak için geliyor. Oyuncular ise bu güzel zombileri öldürerek Dan’i kurtarmaya çalışıyor. Oyunun benzer mobil FPS oyunlardan aman aman bir farkı yok. Oyun esnasında puan toplamak ve silah geliştirmek gibi alışılmış özellikleri Save Dan oyununda da bulunuyor. Oyunun gelir modeli ise in game purchase yani oyun içi satış. Dan Bilzerian’ın bu oyunun gelirlerinden pay alacak olması ise zombileri öldürmemek için iyi bir neden olabilir.