Oyun DunyasiCall of Duty: Advanced Warfare'in Fütüristik Silahları

Call of Duty: Advanced Warfare'in Fütüristik Silahları

27.06.2014 - 08:59 | Son Güncellenme:

Geleceğin silah sistemlerini merak ediyorsanız, Call of Duty: Advanced Warfare oynamanız yeterli olacak.

Call of Duty: Advanced Warfarein Fütüristik Silahları

Call of Duty serisinin yeni oyunu “Advanced Warfare”, bizi geleceğin savaş alanlarına götürüyor. Oyunu geliştiren Sledgehammer Games stüdyosunun müdürü Glen Schofield, yen bir videoda oyundaki fütüristik silahları ve teknolojileri anlattı.

Haberin Devamı

Mesela attığını yeri kızlötesi ile tarayan ve size düşmanın kaç kişi olduğunu söyleyen bir el bombası nasıl fikir? Veya sizinle beraber hareket eden bir mobil kalkana ne dersiniz? Hoverbike ve Hovertankları saymıyoruz bile. Ve tabii lazer silahları.

Schofield, aslında yola bugün gördüğümüz teknolojilerden çıktıklarını ama bunları biraz geliştirip oyuna adapte ettiklerini söylüyor. Mesela oyunda göreceğimiz, karakterlerin fiziksel destek için kullandıkları exo-skeleton tipi kıyafetler, şu anda da geliştiriliyor ve yakın zamanda hem sivil, hem de askeri amaçlarla kullanılabilecek.

4 Kasım’da piyasaya çıkacak olan Call of Duty: Advanced Warfare, sadece aksiyonu ile değil, teknolojisi ile de içimizdeki bilimkurgu sevenleri memnun edecek gibi görünüyor. Oyun PlayStation 3, PlayStation 4, Windows PC, Xbox 360 ve Xbox One platformlarına aynı anda çıkacak.