10.01.2011 - 09:50 | Son Güncellenme:
Sıcak ve soğuk büfelerinde Türk geleneksel mutfağının unutulmaz tatlarını da barındıran mekân bu lezzetleri kendine özel sunumuyla birleştiriyor.
En önemli farkı tüm ürünlerini organik olarak yetiştiren işletme, yiyeceklerinin tazeliğine ve lezzetine önem verdiği için açık büfe hizmet yerine kahvaltı keyfinizin tüm servisini kendisi yaparak kahvaltı mönüsündeki geniş seçenekleri en hızlı ve taze şekilde sunmanın ayrıcalığını yaşıyor. Peynirli, mantarlı omletleri ve tercihinize göre sucuklu, kavurmalı ve haşlamadan oluşan yumurta çeşitleriyle kahvaltıya başlayacağınız bu yerde, 8 farklı çeşitteki reçel ve peynir çeşitlerinden oluşan zengin bir kahvaltı sofrasıyla karşılaşacaksınız. Tüm bunlara organik yetiştirdiği domates, salatalık çeşitleriyle birlikte sıcaklarda ki özel sunumlarıyla da renk katan Nakkaş Kebap; sıcak kahvaltı çeşitlerinde oldukça iddialı…
Peynirli, mantarlı, sucuklu, kavurmalı omlet çeşitleri, patatesli, ıspanaklı ve peynirli gözlemeleri, ev yapımı katmer ve cevizli çarşaf böreği ile kahvaltıda tam bir lezzet şöleni sunuyor Nakkaş… Sade, haşhaşlı, cevizli, zeytinli ve puf olmak üzere 5 farklı lezzette ekmek çeşidi ve tereyağı alternatifleri ile İstanbul’da göreceğiniz en lezzetli kahvaltı sofrasını hazırlıyor…
Çocuklu aileler içinde özel bir çözüm sunan işletme, bahçesinde bulunan geniş çocuk parkı, çocuklarla birlikte oynayan, ilgilenen oyun öğretmeni ve yeşil alanıyla Nakkaş Kebap’ta ebeveynler sohbetlerine devam edip yemeklerini yerken çocuklarda bahçede gönüllerince eğleniyor.