FenerbahçeBoca Juniors transfer teklifini kabul etti! Cristian Medina'nın Fenerbahçe'ye maliyeti belli oldu

Boca Juniors transfer teklifini kabul etti! Cristian Medina'nın Fenerbahçe'ye maliyeti belli oldu

06.09.2024 - 18:49 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Boca Juniors forması giyen Cristian Medina'nın transferinde anlaşma sağladığı öğrenildi. Genç futbolcunun sarı-lacivertli takıma maliyeti netlik kazandı.

Boca Juniors transfer teklifini kabul etti Cristian Medinanın Fenerbahçeye maliyeti belli oldu

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de uzun süredir süren görüşmeler sonucunda orta saha arayışlarının son bulduğu ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerin, Boca Juniors forması giyen Cristian Medina transferinde anlaşma sağladığı aktarıldı.

Haberin Devamı

22 yaşındaki Arjantinli orta saha oyuncusunun Fenerbahçe'ye katılacağı tarihin ve maliyetinin netlik kazandığı belirtildi.

Cesar Luis Merlo'nun haberine göre; Fenerbahçe, Boca Juniors forması giyen Cristian Medina ile anlaşma sağladı. Sarı-lacivertlilerin transferde Arjantin ekibiyle de el sıkıştığı kaydedildi.

Boca Juniors transfer teklifini kabul etti Cristian Medinanın Fenerbahçeye maliyeti belli oldu

Fenerbahçe'nin Cristian Medina transferi için Arjantin ekibine bonuslar dahil 15 milyon dolar bonservis bedeli ödeyeceği aktarıldı. Boca Juniors'un bir sonraki satıştan yüzde 20 pay alacağı vurgulandı.

Öte yandan Boca Juniors'un Cristian Medina transferi için Arjantin'de devlete ödeyeceği yüzde 20'lik payın da Fenerbahçe tarafından karşılanacağı belirtildi.

Cristian Medina'nın Arjantin'deki sezon sonuna denk gelen Ocak ayına kadar Boca Juniors'ta kalacağı vurgulandı. 22 yaşındaki orta sahanın, Fenerbahçe ile 5 yıllık sözleşme imzalayacağı aktarıldı.

Haberin Devamı

Boca Juniors transfer teklifini kabul etti Cristian Medinanın Fenerbahçeye maliyeti belli oldu

Cristian Medina, bu sezon Boca Juniors'ta 25 maça çıktı. 22 yaşındaki orta saha, bu müsabakalarda 3 gol atma başarısı gösterdi. Genç futbolcu, takım arkadaşlarına 3 asist yaptı.

Boca Juniors altyapısında yetişen Cristian Medina'nın güncel piyasa değeri 10 milyon euro. 22 yaşındaki orta saha, Arjantin U23 Milli Takımı'nda 10 müsabakada süre aldı.