BeşiktaşPatric Gabarron'dan Ciro Immobile itirafı! 'Bitmesi gerektiği zamanda bitti'

Patric Gabarron'dan Ciro Immobile itirafı! 'Bitmesi gerektiği zamanda bitti'

06.09.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Lazio forması giyen Patric Gabarron, Beşiktaş'a transfer olan Ciro Immobile ile ilgili konuştu.

Patric Gabarrondan Ciro Immobile itirafı Bitmesi gerektiği zamanda bitti

Serie A ekiplerinden Lazio'nun 31 yaşındaki stoperi Patric Gabarron açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'a transfer olan takım kaptanı Ciro Immobile hakkında konuşan Patric Gabarron çarpıcı ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Immobile'nin ayrılığı sonrası bir boşluk oluştuğunu belirten İspanyol stoper, "Ciro Immobile gibi tarih yazmış bir oyuncu ayrıldığında bir boşluk bırakır. Ancak bence bitmesi gerektiği zamanda bitti" dedi.

Lazio'nun her zaman Ciro Immobile'nin evi olduğunu vurgulayan Patric Gabarron, "Kulüp onunla anlaşmaya vardı. Herkes için mutlu bir veda oldu ve her iki taraf da memnun. Herkes Ciro'yu her zaman hatırlayacak, burası her zaman onun evi olacak ama şimdi geleceğe odaklanmalıyız" şeklinde konuştu.

Patric Gabarrondan Ciro Immobile itirafı Bitmesi gerektiği zamanda bitti

Lazio'da 8 yıl boyunca forma giydikten sonra Beşiktaş'a transfer olan Ciro Immobile, siyah-beyazlı takımla 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Ciro Immobile, Beşiktaş'a transfer olduktan sonra 6 müsabakada forma şansı buldu. 34 yaşındaki santrfor, bu karşılaşmalarda 7 kez rakip fileleri havalandırma başarısı gösterdi. Ciro Immobile, Beşiktaş formasıyla Süper Kupa şampiyonluğu yaşandı.