İtalya Serie AAnte Rebic, Beşiktaş sonrası iddialı! 'Takım için her şeyimi vereceğim'

Ante Rebic, Beşiktaş sonrası iddialı! 'Takım için her şeyimi vereceğim'

06.09.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın sözleşmesini feshetmesinin ardından Lecce'ye transfer olan Ante Rebic suskunluğunu bozdu. Hırvat futbolcu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ante Rebic, Beşiktaş sonrası iddialı Takım için her şeyimi vereceğim

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş'tan ayrılmasının ardından İtalya ekibi Lecce ile anlaşma sağlayan Ante Rebic, basın toplantısında soruları cevapladı.

Haberin Devamı

Kendisini yeniden kanıtlamak istediğini belirten Hırvat futbolcu, "Çok motive bir oyuncuyum, herkese üç yıl önceki ben olduğumu göstermek istiyorum. Son iki yılda bir sakatlık yaşadım ve bunu Nisan ayında çözdüm" dedi.

Lecce'ye transfer sürecini anlatan Ante Rebic, "Bir ay önce menajer ve koç beni ikna etti. Bu konuda fazla düşünmedim, şu anda sürekli oynamam ve herkese hazır olduğumu göstermem gerektiğini biliyorum" şeklinde konuştu.

Ante Rebic, Beşiktaş sonrası iddialı Takım için her şeyimi vereceğim

Sadece maç eksiği olduğunu belirten Ante Rebic, "Nisan ayındaki ameliyatımdan sonra her zaman bir antrenörle çalıştım. Sadece maç dakikalarını kaçırdım. Kendimi iyi hissediyorum ve mümkün olan en kısa sürede oynamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Takımın hücum hattıyla ilgili gelen soruya Ante Rebic, "Bu kadar güçlü oyuncular beklemiyordum. Burada olduğum ve takıma yardım ettiğim için mutluyum. İlk günümden itibaren kendimi iyi hissediyorum, iyi bir atmosfer görüyorum. Liderliği almak istemiyorum, hepimiz aynı seviyedeyiz" cevabını verdi.

Haberin Devamı

Lecce'deki ilk maçına dair hislerini paylaşan Ante Rebic, "Kazanmak önemliydi. Sıcak bir ortam olduğunu, insanların Lecce için yaşadığını hissedebiliyordunuz. Ben de bunu arıyordum" dedi.

Lecce'nin ligdeki hedeflerine değinen Ante Rebic, "Teknik direktör ve sportif direktör bana her şeyi açıkladı. Ligde kalmak zorundayız, bu takım için her şeyimi vereceğim" şeklinde konuştu.

30 yaşındaki kanat oyuncusu, Lecce'nin Cagliari ile oynadığı maçın son dakikasında sahaya dahil oldu. Ante Rebic'in İtalyan ekibiyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek.