Süper LigChelsea'den Süper Lig'e transfer! Anlaşma sağlandı

Chelsea'den Süper Lig'e transfer! Anlaşma sağlandı

12.09.2024 - 09:17 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de yaz transfer penceresi 13 Eylül'de kapanacak. Kulüpler, teknik adamların talepleri doğrultusunda takviye için çalışmalarını dört bir koldan sürdürüyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik...

Chelseaden Süper Lige transfer Anlaşma sağlandı

13 Eylül'de kapanacak olan transfer dönemi öncesinde kulüplerin çalışmaları hummalı biçimde sürüyor. İşte günün öne çıkan transfer haberleri...

GHEZZAL'A RESMİ TEKLİF

Sivasspor, Hatayspor ve Çaykur Rizespor, bonservisi elinde bulunan Rachid Ghezzal'a resmi teklif yaptı. (Yağız Sabuncuoğlu)

GÖZTEPE'DEN FOFANA BOMBASI!

Göztepe, David Datro Fofana'nın kiralık transferi için Chelsea ile anlaşma sağladı. Anlaşmada satın alma opsiyonu ve Chelsea'nin oyuncuyu ocak ayında geri çağırma maddesi de yer alıyor. (Fabrizio Romano)


RİZESPOR, 'KRAL' JURECKA İLE EL SIKIŞTI

Transfer döneminin bitmesine 1 gün kala Çaykur Rizespor, kadrosunu önemli bir isimle güçlendiriyor. Karadeniz ekibinin, Çekya Ligi'nin son iki sezon gol kralı olarak tamamlayan Vaclav Jurecka ile anlaştı. Çek basınından Seznam Zpravy'nin haberine göre; Slavia Prag ve Çekya Milli Takımı'nın forvet oyuncusu Jurecka'nın Rizespor'a transferi yakın. 30 yaşındaki oyuncu bugün Türkiye'de sağlık kontrolünden geçecek ve bir sorun çıkmaması halinde 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

İKİ SEZONDA 39 KEZ AĞLARI SALLADI
Çek golcü son iki sezonda 39 kez fileleri havalandırmasına rağmen bu sezon Slavia Prag'da ilk 11'deki yerini kaybetti. 6 haftası geride kalan Çek Ligi'nde 164 dakika süre aldı ve 1 gol attı. (Ntvspor)

Haberin Devamı
KENT, FENERBAHÇE'Yİ ZORA SOKTU

Fenerbahçe'nin İngiliz oyuncusu Ryan Kent, yaz transfer sezonunda gelen teklifleri geri çevirerek Sarı-Lacivertli yönetimi zora soktu. Jose Mourinho'nun takımın başına geçmesinden sonra istenmeyen adam ilan edilen tecrübeli oyuncu, yaz transfer sezonu boyunca gelen 21 teklifi geri çevirmişti. Kent'in gelen son 4 teklife de 'red' cevabı verdiği öğrenildi. Son tekliflerin ise Yunan Ligi ekibi PAOK ve AEK'dan olduğu öğrenildi. Belçika Ligi'nden ise Westerlo ve Antwerp takımlarının ısrarına rağmen İngiliz futbolcu Fenerbahçe'de kalmaya karar verdi. Fenerbahçe'ye geçen sezon gelen ve ilk dönemde bulduğu şansı iyi değerlendiremeyen Kent, ikinci devrenin lig kadrosuna bile yazılmamıştı. 27 yaşındaki oyuncu geçen sezon 18, bu sezon ise sadece 1 maça çıktı. (Takvim)

HATAYSPOR'DAN BİR TRANSFER DAHA

Sports Digitale'in haberine göre Hatayspor, Union Saint-Gilloise forması giyen Loïc Lapoussin için resmi teklif yaptı.

 

FENERBAHÇE'DE TRANSFER OCAK AYINA KALDI

Süper Lig'de yaz transfer dönemi yarın sona erecek. Ancak F.Bahçe'nin bir sürprize imza atması beklenmiyor. Teknik direktörlüğe Mourinho'yu getiren sarı-lacivertliler, kadroya da 8 önemli takviye yaptı. Alınanların hepsi, Mou'nun listesinin ilk sırasına yazdığı futbolcular oldu. Santrforda En-Nesyri, sol kanat için Saint-Maximin, orta sahada da Sofyan Amrabat, hocanın ilk tercihleriydi.

Fenerbahçe, savunma takviyesini ise Ocak ayındaki ara transfer dönemine bıraktı. Ferdi Kadıoğlu'nun gidişiyle sol bek almayan sarı-lacivertliler, sol stoper de aradı ancak Mourinho ile son yapılan toplantıların ardından iki mevkiye alınacak isimler ocak ayına ertelendi. Tecrübeli hoca, "Elimizdeki kadro ile hedefimize yürürüz" mesajı verdi. Becao, Djiku, Çağlar, Samet Akaydın'dan oluşan stoper rotasyonunu güçlendirmeyi ilk başta düşünen sarı-lacivertliler, Ocak ayına kadar yoluna bu şekilde devam edecek. Duruma göre de Ocak ayında stoper takviyesi yapılacak. (Sabah)

Haberin Devamı
BEŞİKTAŞ'IN ISRARI SÜRÜYOR

Siyah-Beyazlılar, İtalya Serie A devi Napoli’nin tecrübeli sol beki Mario Rui’yi bonservisiyle beraber kadrosuna katmayı hedefliyor. İtalyan temsilcisi ile 2026’ya kadar sözleşmesi olan Portekizli oyuncu, ayrılığa hazır.

Başarılı ismi bedelsiz olarak kadrosuna katmak için atakta bulunan Siyah-Beyazlılar, bu transferi, bitime sayılı saatler kala bitirmek istiyor. (Fanatik)

ALEX İSTEDİ, ANTALYASPOR ALIYOR

Alex de Souza'nın raporu doğrultusunda orta sahaya takviye yapma kararı alan Antalyaspor, aradığı ismi Brezilya'da buldu.

Sao Paulo'nun 27 yaşındaki Ekvadorlu ön liberosu Jhegson Mendez'in transferi için oyuncu ve kulübüyle büyük oranda anlaşıldı.(Fanatik)