KayserisporKayserispor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? BJK maçı canlı

CANLI | Kayserispor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? BJK maçı canlı

30.09.2024 - 14:11 | Son Güncellenme:

Kayserispor, Trendyol Süper Lig'in 7'nci haftasında Beşiktaş'ı konuk edecek. Karşılaşmanın heyecanı SKORER'de yaşanacak.

Kayserispor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda BJK maçı canlı

Trendyol Süper Lig'in 7'nci haftasında Kayserispor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Müsabaka RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanacak.

Haberin Devamı

Mücadelede Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Atilla Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ile Hakan Yemişken üstlenecek.

Kayserispor - Beşiktaş müsabakasının heyecanı SKORER'de yaşanacak.

megaphone

Kayserispor'la Beşiktaş karşı karşıya

KAYSERİSPOR'DAN MAÇ GÜNÜ PAYLAŞIMI
BEŞİKTAŞ'TAN MAÇ GÜNÜ PAYLAŞIMI
VAR HAKEMİ BELLİ OLDU

Kayserispor ile Beşiktaş arasındaki maçın VAR hakemi belli oldu. VAR'da Emre Kargın'ın AVAR'da ise Süleyman Özay'ın görev alacağı açıklandı.

Haberin Devamı
KAYSERİSPOR'UN MUHTEMEL 11'İ

Burak Yılmaz yönetimindeki Kayserispor'un Beşiktaş maçındaki muhtemel ilk 11'i netlik kazandı. Sarı-kırmızılı takımın Beşiktaş maçındaki muhtemel ilk 11'i şu şekilde:

Bilal Bayazit, Gökhan Sazdağı, Attamah, Arif Kocaman, Carole, Kartal Kayra Yılmaz, Bourabia, Cardoso, Boa Morte, Mane, Nazon.

BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL 11'İ

Beşiktaş'ın Kayserispor deplasmanındaki muhtemel ilk 11'i belli oldu. Giovanni van Bronckhorst'un Kayserispor deplasmanındaki muhtemel ilk 11'i şu şekilde:

Mert Günok, Rashica, Paulista, Uduokhai, Emirhan Topçu, Ndour, Gedson, Rafa Silva, Joao Mario, Semih Kılıçsoy, Immobile.

SVENSSON KADRODA YOK

Beşiktaş'ta Kayserispor maçı kamp kadrosunda isminin yer almasına rağmen Svensson'un Kayseri'ye getirilmediği öğrenildi. Jonas Svensson'un hastalığı sebebiyle bu karşılaşmada forma giyemeyeceği belirtildi.

Haberin Devamı
KARAOĞLAN DÜDÜK ÇALACAK

Kayserispor ile Beşiktaş arasındaki karşılaşmada Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Atilla Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ile Hakan Yemişken üstlenecek.

Müsabakada dördüncü hakem olarak Erdem Mertoğlu görev alacak.

RHG ENERTÜRK ENERJİ STADYUMU'NDA OYNANACAK

Kayserispor - Beşiktaş mücadelesi 20.00'de başlayacak. Müsabaka RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanacak.

Karşılaşmanın heyecanı SKORER'de yaşanacak.

BEIN SPORTS YAYINLAYACAK

Kayserispor ile Beşiktaş arasındaki müsabaka beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. beIN Sports aboneleri mücadeleyi şifresiz olarak izleyebilecek.

Müsabakanın canlı anlatımı SKORER'de olacak.

Haberin Devamı