GalatasarayGalatasaray transferden vazgeçmedi! Yıldız oyuncu için pazarlıklar sürüyor

Galatasaray transferden vazgeçmedi! Yıldız oyuncu için pazarlıklar sürüyor

05.09.2024 - 15:29 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de yaz transfer penceresi 13 Eylül'de kapanacak. Kulüpler, teknik adamların talepleri doğrultusunda takviye için çalışmalarını dört bir koldan sürdürüyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik...

Galatasaray transferden vazgeçmedi Yıldız oyuncu için pazarlıklar sürüyor

Süper Lig'de sezon tüm heyecanıyla devam ederken, kulüplerin transfer çalışmaları da hummalı biçimde sürüyor. İşte günün öne çıkan transfer haberleri...

CASEMİRO TRANSFERİNDE GELİŞME

Galatasaray orta saha transferi için çalışmalarını sürdürürken Casemiro ismi gündeme gelmişti.

Dünyaca ünlü gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre Galatasaray'a transferiyle ilgili iddialar bulunan Casemiro'nun Manchester United'dan ayrılması beklenmiyor.

Brezilyalı orta saha oyuncusunun şu an için takımdan ayrılmayı düşünmediği, Galatasaray'la ise henüz somut bir görüşme gerçekleştirmediği belirtildi.

RABİOT TRANSFERİ İÇİN YENİ İDDİA

Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da bir süredir Adrien Rabiot sesleri yükseliyor. La Gazzetta dello Sport dün geçtiği haberde Galatasaray'ın, Rabiot'nun ekonomik hırsları nedeniyle transferden vazgeçtiğini yazmıştı.

Bugün Teamtalk'ta yer alan haberde ise Sarı-Kırmızılıların Rabiot için hala pazarlık masasında olduğu belirtildi.

Haberde Milan'ın transferden sonuç alamadığı ve Manchester United ile Newcastle United'ın Fransız orta saha için yarışta olduğu aktarıldı.

Rabiot transferi için en çok çaba sarf eden takımın Galatasaray olduğu ancak oyuncunun İngiltere Premier Lig'de top koşturmak istediğinin altı çizildi.

Son olarak Juventus forması giyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu şu an boşta.

GÜNEŞ, ABOUBAKAR'I İSTEDİ

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Şenol Güneş, Vincent Aboubakar'ı Bordo-Mavililere istiyor. Öte yandan Trabzonspor'un gözden çıkardığı Umut Bozok'a, Ersun Yanal'ı çalıştırdığı Amedspor talip oldu (Fanatik)

Haberin Devamı
BEŞİKTAŞ İÇİN SÜRPRİZ İDDİA

Kadrosunu büyük oranda tamamlayan Beşiktaş ile ilgili Brezilya basınından flaş bir iddia geldi. Beşiktaş'ın, Brezilya'nın Internacional takımında forma giyen kanat oyuncusu Wesley Ribeiro Silva için transfer teklifi yaptığı ileri sürüldü.

Globo'nun haberine göre; Siyah- Beyazlılar, Wesley için 7 milyon Euro'luk bir öneride bulundu ancak Brezilya kulübü bu teklifi geri çevirdi. Haberde, 25 yaşındaki oyuncunun ekonomik haklarının yüzde 50'sine sahip olan Internacional'in, kasasına girecek olan 3.5 milyon Euro'yu yeterli bulmadığı için teklifi kabul etmediği belirtildi.

ZIYECH İÇİN AL ARABI İDDİASI

Yedek kaldığında hem moral hem de performans olarak düşüş yaşayan ve oynayabileceği bir takıma gitmek isteyen Hakim Ziyech aralarında Al Gharafa’nın yer aldığı Katar ekipleri ile görüşmelerini sürdürüyor. Foot Mercato'nun haberine göre Al Arabi, Hakim Ziyech'i kadrosuna katmaya yakın. 

Al Arabi Yöneticisi Khalid Al Mas, Le Site Info'ya açıklamalarda bulundu.

"KİMSE REDDEDEMEZ"

Khalid Al Mas yaptığı açıklamada, "Hiçbir takım, Hakim Ziyech kalibresindeki bir oyuncuyu reddedemez." sözlerini sarf etti.

Öte yandan Ziyech transferinin detaylarına dair konuşamayacağını söyleyen Al Mas, takıma her zaman en iyi oyuncuları transfer etmek istediklerini söyledi.

MOURINHO, CHILWELL İLE GÖRÜŞECEK

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılığının ardından sol bek arayışları devam ediyor...

Sarı-lacivertlilerin gündemine son olarak Chelsea'nin İngiliz sol beki Ben Chilwell gelmişti.

Chelsea, Fenerbahçe'nin maaşının bir bölümünü karşılayarak Chilwell'i kiralama teklifini kabul etti. Artık iş İngiliz futbolcuyu ikna etmeye kaldı. Mourinho'nun 27 yaşındaki sol bekle ikinci bir görüşme daha yapması bekleniyor.

Chilwell geçtiğimiz sezon Chelsea formasıyla 21 maça çıkarken 1 asistlik skor üretti. Yıldız oyuncunun güncel piyasa değeriyse 28 milyon euro olarak görünüyor.

Haberin Devamı
GALATASARAY KOSTIC TRANSFERİNDE SONA YAKIN

Arap yarımadasından gelen teklifleri reddeden Filip Kostic, Aslan olmaya yakın. Juventus ile anlaşan Galatasaray, oyuncuyu da ikna etmeye yakın.


Galatasaray, Adrien Rabiot'nun annesi ve menajeri olan Veronique Rabiot ile mali konularda büyük ölçüde anlaştı. Ancak anne Rabiot'nun 1 yıllık sözleşmede diretmesi nedeniyle henüz anlaşma sağlanamadığı kaydedildi. (Fanatik)