Süper LigGalatasaray'ın yeni transferi Ismail Jakobs İstanbul'a geldi!

Galatasaray'ın yeni transferi Ismail Jakobs İstanbul'a geldi!

01.09.2024 - 21:51 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de yaz transfer penceresi 13 Eylül'de kapanacak. Kulüpler, teknik adamların talepleri doğrultusunda takviye için çalışmalarını dört bir koldan sürdürüyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik...

Galatasarayın yeni transferi Ismail Jakobs İstanbula geldi

Süper Lig'de sezon tüm heyecanıyla devam ederken, kulüplerin transfer çalışmaları da hummalı biçimde sürüyor. İşte günün öne çıkan transfer haberleri...

GALATASARAY'IN YENİ TRANSFERİ İSTANBUL'DA

Galatasaray, Fransız ekibi Monaco'da forma giyen 25 yaşındaki Ismail Jakobs için kulübüyle her konuda anlaşmaya vardı. Ismail Jakobs, Galatasaray ile sözleşme imzalamak için İstanbul'a geldi.

1 MİLYON EURO KİRALAMA BEDELİ
L'Equipe'in haberine göre; Galatasaray, Ismail Jakobs'u 1 Milyon € kiralama bedeli ve 7.5 Milyon €’luk satın alma opsiyonuyla kiraladı

JOAO MARIO İDDİASI

Portekiz basınından A Bola'nın haberine göre; 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Joao Mario Beşiktaş'a gidiyor. Joao Mario, Türkiye'den gelen teklifi kabul etti, kulüpler arasında görüşmeler sürüyor.

CENGİZ ÜNDER'E TRANSFER TEKLİFİ

Geçtiğimiz sezon başında 15 milyon euroluk rekor bedelle Fenerbahçe'ye transfer olan Cengiz Ünder, beklentilerin altında kaldı. Sakatlıklarla ve inişli çıkışlı grafikle geçen ilk sezonun ardından, bu sezon Jose Mourinho'nun da gözüne giremeyen milli futbolcu gözden çıkarıldı.

RUSLAR YENİDEN DEVREDE

Takvim'in haberine göre; Spartak Moskova yeniden Fenerbahçe'nin kapısını çaldı. Rus ekibi, 12 Eylül'de sona erecek transfer dönemi içerisinde Cengiz Ünder'i kadrosuna katmayı hedefliyor.

Bu doğrultuda Rus ekibinin Fenerbahçe'ye sunduğu teklif 8 milyon Euro. Fenerbahçe'nin bu rakamı 10 milyon Euro bandına çekmek istediği öğrenilirken, transfer birkaç gün içinde netleşecek.

Haberin Devamı
G.SARAY TRANSFERİ BİTİRİYOR! İMZA İÇİN İSTANBUL'A GELİYORLAR

Derrick Köhn ile yollarını ayıran Galatasaray, sol bek transferinde mutlu sona ulaştı...

SÖZLEŞME İÇİN İSTANBUL'A GELİYORLAR

Sports Digitale'nin haberine göre sarı-kırmızılılar, Monaco'da forma giyen Ismail Jakobs ile anlaşma sağladı. Jakobs'un avukatı ve menajeri, bugün saat 14.50'de Galatasaray ile sözleşme imzalamak için İstanbul'a gelecek. 25 yaşındaki futbolcu ise daha geç İstanbul'a gelecek.

İŞTE ANLAŞMA ŞARTLARI

Galatasaray'ın Ismail Jakobs'u Monaco'dan satın alma opsiyonuyla birlikte kiralık olarak kadrosuna katması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon toplamda 23 maça çıkan başarılı savunmacı bu maçlarda 1 gol, 2 asistlik skor üretti.

FENERBAHÇE'YE SÜRPRİZ ÖNERİ! CHELSEA'NİN GENÇ YILDIZI

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Fenerbahçe'nin gündemine yeni bir orta saha düştü...

Takvim'in haberine göre sarı-lacivertliler, Chelsea'den Carney Chukwuemeka'yı yakın takibe aldı.

Futbolcunun menajer tarafından Kanarya'ya önerildiği gelen bilgiler arasında. Sarı-Lacivertli kurmaylar, genç ismin durumuyla ilgili bir zirve gerçekleştirecek.

Bu toplantıda Portekizli hocanın tutumu çok önemli olacak. İngiliz ekibinde geçtiğimiz sezon fazla forma şansı bulamayan 20 yaşındaki orta sahayla ilgili araştırmalar yapıldığı ifade ediliyor. Transfer için Teknik Direktör Jose Mourinho'nun raporuyla hareket edileceği öğrenildi.

2022 yılında Aston Villa'dan 18 milyon Euro'ya Chelsea'ye giden Chukwuemeka, geçen sezon İngiltere Premier Lig'de 9 maçta 223 dakika sahada kaldı. Genç oyuncu 1.87'lik boyu ve güçlü fiziğiyle ön plana çıkıyor.

GALATASARAY'A HERMOSO'DA KÖTÜ HABER! ROMA İŞİ BİTİRDİ

Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı iddia edilen Mario Hermoso'dan kötü haber geldi...

Fabrizio Romano'nun haberine göre Roma, gece yarısı yıldız savunmacı ile anlaşmaya vardı. İlk başta taraflar arasında fiyat farkı olsa da Serie A ekibi bu farkı en aza indirgedi ve İspanyol stoperi ikna etmeyi başardı.

İŞTE TRANSFERİN RAKAMLARI

İtalyan ekibi, İspanyol oyuncu ile 4 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi. Ayrıca anlaşmaya göre Hermoso, istediği takdirde 2026 yılında Roma'dan ayrılabilecek.

Galatasaray, 29 yaşındaki stopere bonuslarla birlikte 5.3 milyon Euro teklif etmişti.

Haberin Devamı
BEŞİKTAŞ'TAN ANGELO HAMLESİ!

Kara Kartal, transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un talebi doğrultusunda hücum hattını güçlendirme kararı alan idareciler, İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea’nin Brezilyalı kanat oyuncusu Angelo Gabriel konusunda kulübünün kararını bekliyor. Maviler ve oyuncuyla satın alma opsiyonlu kiralama konusunda anlaşma sağlayan ancak sözleşmede yazacak rakam konusunda henüz bir fikir birliğine varamayan yönetim, bu konuyu çözüp Angelo’yu sezon sonuna kadar Kartal yapmak istiyor. (Fanatik)

TRABZONSPOR TRANSFERDE DURMUYOR

Geçen sezon Braga formasıyla 41 maçta 23 gol atan ve 5 asist yapan Banza, hocasıyla yaşadığı problemler nedeniyle ayrılmak istiyordu. Yaz döneminde Marsilya başta olmak üzere pek çok Avrupa ekibinin talip olduğu ancak kulübünün 20 milyon Euro bonservis talep ettiği Banza’yı Trabzonspor 1 yıllığına kiraladı. Piyasa değeri 18 milyon Euro olarak gösterilen 28 yaşındaki yıldız, akşam saatlerinde İstanbul’a geldi.

Trabzonspor’da scout ekibinin tam not verdiği Banza’nın sözleşmesinde satın alma opsiyonu bulunmadığı öğrenildi. Fakat Trabzonspor Yönetimi, kontrata madde koydurmak için son ana kadar şartları zorlayacak. Kongo asıllı Fransız futbolcu, hazır bir şekilde takıma katılacak.

STOPERE DE SERDAR SAATÇİ GELİYOR

Fırtına, Banza’nın dışında Braga’dan bir ismi daha renklerine bağlıyor... Beşiktaş altyapısında yetişen ve 2022’nin yaz döneminde 1.5 milyon Euro bonservisle Portekiz ekibine giden Serdar Saatçi, yeni sezonda Trabzonspor formasını terletecek. 21 yaşındaki stoperle 4 yıllık sözleşme yapılacak.

Bonservis bedeli olarak da Braga’ya 2.5 milyon Euro ödenecek. Serdar Saatçi transferinin kısa zamanda resmiyet kazanması bekleniyor. (Fanatik)

G.SARAY'DAN ÇİFTE TRANSFER ATAĞI!

Galatasaray, uzun süredir beklenen transferlerde mutlu sona ulaşmayı başardı. Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda Young Boys’a elenerek eleştiri yağmuruna tutulan Galatasaray’da yönetim transferde gaza bastı.

RABİOT İÇİN YENİ ATAK

Juventus’tan ayrılmasının ardından bonservisi elinde bulunan ve Avrupa’dan pek çok takımın radarında olan Adrien Rabiot’un Galatasaray dışında adı Arsenal, Chelsea, Liverpool ve Manchester United gibi kulüplerle de anılıyordu. Rabiot’u transfer etmek için Inter, Atletico Madrid ve Bayern Münih’in devreye girdiği ancak anlaşma sağlanamadığı aktarıldı.

Sezona Arne Slot ile başlayan ve hiçbir yeni ismi kadrosuna katmayan Liverpool, 29 yaşındaki oyuncu için harekete geçmişti. Aslan’ın da gözdesi olan yıldız oyuncu bu nedenle uzun süredir teklifi bekletiyordu. Ancak resmiyete kavuşan bir gelişme olmaması Aslan’ı hareketlendirdi. Rabiot için de girişimler hızlanacak.

LYON’LA CHERKİ PAZARLIĞI

Kanat transferi için de görüşmelerini sürdüren yönetim son olarak Lyon’dan Cherki’ye döndü. Şampiyonlar Ligi avantajı gidince bu transfer zora düştü ama Lyon oyuncu satmak zorunda olduğundan Galatasaray bu durumu lehine kullanmaya çalışıyor. Görüşmelerin hafta içerisinde netlik kazanması bekleniyor. (Fanatik)

Haberin Devamı