FenerbahçeFenerbahçe'den Galatasaray'a transfer çalımı! Filip Kostic ile anlaşma tamam, İstanbul'a geliyor

Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer çalımı! Filip Kostic ile anlaşma tamam, İstanbul'a geliyor

08.09.2024 - 15:21 | Son Güncellenme:

Adı Galatasaray'la da geçen yıldız oyuncu için Fenerbahçe devreye girdi. Sportif direktör Mario Branco deneyimli futbolcu ile el sıkıştı.

Fenerbahçeden Galatasaraya transfer çalımı Filip Kostic ile anlaşma tamam, İstanbula geliyor

Galatasaray'ın da gündemine gelen Filip Kostic tranferinde sürpriz gelişme yaşandı. Yağız Sabuncuoğlu ve Fabrizio Romano'nun haberine göre Fenerbahçe, Juventus ile Sırp futbolcunun transferi için anlaşmaya vardı. Sportif direktör Mario Branco'nun liderliğinde yapılan görüşmeler olumlu sonuç verdi. 

Haberin Devamı

 

Fenerbahçeden Galatasaraya transfer çalımı Filip Kostic ile anlaşma tamam, İstanbula geliyor

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALIK

Fenerbahçe, Juventus'un ardından kişisel şartlar için Kostic tarafıyla masaya oturdu. Sarı-lacivertliler, 31 yaşındaki futbolcunun temsilcisi Alessandro Lucci ile görüşmelere başladı. Fenerbahçe ve Kostic tarafının anlaşmaya yakın olduğu ortaya çıktı. Kanarya'nın anlaşmayı satın alma opsiyonlu kiralama şeklinde yaptığı gelen bilgiler arasında.

İSTANBUL'A GELİYOR

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Filip Kostic bu akşam saat 22.00'da Sabiha Gökçen Genel Havacılık Terminali'nde olacak.  

KOSTIC'IN RAPORLARI TEMİZ

Raporları incelenen tecrübeli kanat oyuncusunun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kostic'in eski sakatlığına dair kronikleşen bir durumun söz konusu olmadığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden Galatasaraya transfer çalımı Filip Kostic ile anlaşma tamam, İstanbula geliyor

GEÇEN SEZON KARNESİ

31 yaşındaki kanat oyuncusu Kostic, geçen sezon 33 müsabakada 2 bin 107 dakika süre aldı. Yaptığı 4 asistle takımına katkı sağladı. Güncel piyasa değeri 6.5 milyon euro olarak gösterilen Filip Kostic'in kulübü Juventus ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

Yazarlar