GalatasarayLassana Diarra seferi

Lassana Diarra seferi

18.08.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Cim-Bom ön libero sorununu çözmek için operasyon başlattı. Sportif AŞ Üyesi Mehmet Özbek ile Sportif Direktör Cenk Ergün, Fransız oyuncunun transferini bitirmek üzere Fransa’ya gitti

Lassana Diarra seferi

Galatasaray Yönetimi transferde bombaları patlatmaya devam ediyor. Cim-Bom son olarak Lassana Diarra transferi için operasyon başlattı.

Haberin Devamı

Portekizli orta saha Josue ile anlaşarak bu sezonki 6. transferine imza atan sarı-kırmızılılar, ön libero sorunu çözmek için büyük bir hamlede bulundu.

Sportif AŞ Üyesi Mehmet Özbek ile Sportif Direktör Cenk Ergün, Marsilya forması giyen dünyaca ünlü Fransız oyuncu Lassana Diarra’nın transferini bitirmek için Marsilya’ya gitti.

Moskova’yla davalık olup 10 milyon euro ceza yiyen ve Marsilya’ya geldikten sonra yönetimden, “İstediğin zaman bonservissiz gidebilirsin” sözünü alan Diarra’nın işini bitirmek için sarı-kırmızılılar ilk önce kulübü ile masaya oturacak. Marsilya’da yönetim değişikliği sonrası Diarra için bonservis talep edilmesi sorunu çözmeye çalışacak olan Galatasaray, futbolcudan da kulübünü ikna ekmesini isteyecek.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılar bonservis ödenmemesi durumunda Diarra’ya 3 yıllık 15 milyon euroluk bir öneri sunacak. Geçtiğimiz sezon Marsilya formasıyla 33 maça çıkıp 1 gol atan 31 yaşındaki Fransız futbolcu ilk haftası tamamlanan Ligue 1’de ise Marsilya formasıyla 90 dakika sahada kaldı.